Kao sto naslov kaze imam golf 2 1.3 i prilikom paljenja nekad nece da upali bez gasa(onda sam negde citao da treba stisnuti dva puta pedalu gasa da otvori el. sauh) e sad ovo je pomoglo i lepo upli(tj. ponekad skoro uvek se cuje neki zvuk verovatno iz alansera ono cudo neznam kako se zove treba ga remontovati, icice na pregled kod elektricara) ali sad stvar koja me interesuje jeste da motor kad upali dosta lepo radi par sekundi, a onda pocne da trese i da se pomalo gusi(tj obori obrtaje i pocne da trese) kad mu das manji gas pocne da trokira na auspuhu, ali jaci gas prima lepo..kada se ugreje radi bas lepo..E sad ja sumnjam na karburator(kada sam skinuop poklopac nije bas izgledao cisto, a i filter je zreo za menjanje vazdusni, kao i onaj benzinski mali) Primetio sam i kada pritisnem nosac motora koji je kod hladnjaka hoce donekle manje da trese, ali i dalje trese.
Da kazem odmah(u planu je menjanje filtera, ulja, uljnog filtera, mozda nosaca motora, pregledacu struju)
Kad upalim auto, posle odredjenog vremena kada obori obrtaje pocne da mi svetli lampica od akumulatora, kad dodam gas to nestane, ocigledno alanser i alternator zreli za remont.
Predlozi?