Kad sam uzeo auto sa K-glavom sto i ti imas,isti nije bio paljeno 3-god.na benzin vozen samo na plin.
Resio ja da probam da palim na benzin pa oteroa kod majistora.Ustanovljeno da mi pumpa za benzin neradi jer nije dobijao kap benzina

... regulator pritiska goriva isto nevalja ...

...
Kupio sve novo pumpu regulator zamenjeni creva goriva i creva dizne filter goriva sipali benzina i posle mnoge zajebancije uspeli da upalimo motor

...
Majistor provozao sve ok krenuo ja kuci on se ugasi ja ga ponovu upalio on se gasio

tako da ja jedva na misice stigao kuci.
Zovem ponova majistora on dodje i ustanovi da mi crkla i plinski ventil( nije zatvorio kako treba) pa istovremeno dibijao i gas i benzin kupi drugi

...
Vozao se ja mesec dana bez problema

kad jednom nece da vuce gusi se u voznji nema snage i stade na putu

...upalio ja posle pet minuta bez problema posle tri minuta on se opet gusi i tako do kuce..
Promenim filter za gorivo stavio novu ponovo, on se isto ponasa

Majistor kaze skidaj rezervoar posto u njemu nije bilo benzina tri god.kad je skinut nepitaj sta sve nije bilo unutra samo sto nismo nasli mrtvog ciganai najgore sto neko izvadio SITO!!!

.
Na kraju smo skinuli ponovo pumpu goriva posto se u njemu na ulaznoj strani gde se nalazi neki filtercic nakupilo se puno smece i prljavstine.Oprali rezervoar ocistili pumpu stavili sito u rezervoar sipali benzina i upalili i nisam imao posle problema vise....

Eto ukratko ako mislis da palis na benzin ne cega da obratris paznju i obavezno otvori rezervoar i pogledaj stanje u njemi i, da li ima SITO