Ma ima razlike, pogotovu HD kanali koje Ikom inace nema niti planira da ih ima. Ikom digitalna jedva da se razlikuje od analogne. Ja kuci imam Ikom, na poslu mi je naravno SBB

Kome god sam pojurio da se uvede SBB ljudi me zvali posle da mi kazu da je slika fenomenalna. Pa ja koji ne gledam TV kad prodjem pored TVa sa HD kanalima zabodem se kao hipnotisan.
Onda dalje Ikom sve sa ovog dole spiska NEMA. (ima neki sakati EPG i par radio stanica)
http://www.sbb.rs/d3v20/staje/#d3Ikom pruza telefoniju, ali samo prema inostranstvu, dok SBB ima lokalnu telefoniju + besplatni pozivi u mrezi.
Ikom ima osnovni payTV, dok SBB ima premium pakete
Ikom dekoder je smece najgore vrste, meni su 3 izmenjali i stalno se nesto baguje. Ne moze ispravno da radi, pa makar trebao samo tacno vreme da pokazuje. U zadnjoj verziji stavili su da ne moze da se iskljuci pretrazivanje kanala i onda kad oces da upalis dekoder on 15min pretrazuje nove kanale. I tako stalno. Toliko su smorili da jedno pola godine nisam ni palio dekoder. Zato su i krenuli da ubacuju CI modul umesto dekodera sto je daleko bolja opcija.
Jedino cime se Ikom bori protiv SBBa jeste cena.
Ja ocekujem uskoro Targo da zavrsi instalacije u mojoj zgradi, pa da predjem kod njih. Mesecno ispod 20e - 24/12Mb(DL/UL) net+svi kanali digitalni+HD