Autor Tema: Rosa (vodene kapi) u stoplampi  (Pročitano 1495 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže VW_GOLF3

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Rosa (vodene kapi) u stoplampi
« poslato: Oktobar 18, 2013, 11:03:58 posle podne »
Pozz za sve. Ugradio sam ovakve  Znaci depo su nisu one kineske.  http://www.golf-tuning.ru/data/big/jom-80014_2.jpg
Postavljenje su prije 4 mjeseca I sve je bilo ok cak I kada pada kisa .. Danas kada sam se malo bolje zagledao u stoplampe  I vidim dosta vodenih sitnih kapi inace ne primjeti se to iz daljine ali kada se malo bolje zagledas vidi se sve. Kapi je bilo svuda negdje manje negdje vise  najvise ovde gdje je svjeto za rikverc. Uzeo sam krpu I pokupio sto sam mogao naravno nisam sve ostalo je na coskovima  gdje krpa ne moze da se zavuce  I oko  80%stopke   je ocisceno.Znam da se ovo desava kada su stopke napukle sve sam ja to pregledao I na ovim spojevima (ovo crno) I stvarno nema nigjde pukotine kad iskoci vidi se bude udubljeno ovo crno ljepilo cime je zaljepljeno. Tako da pukotine nema nigjde 100%. Primjetio sam ja ovo I kod novijih auta I na farovima I stoplampama ali vise na farovima...  Stopke nisu pozutile vec samo imaju vodene kapi u njima.. Kapi su samo u jednoj stopki.Depo je proizvodjac ne bi trebalo da budu fus.

Vjerovatno ima neko ko je imao ovkav problem. Sigrno postoji neko rjesenje necu valjda svaki put brisati :( I ako jeste imao kako ga je rjesio? I cega su uzork ove kapi ? Neko svako ko zna bilo sta o ovome napise sve sto zna. Bice mi od pomoci ..  Savjeti sta da uradim sta da pregledam sta jeste mozda sta nije itd...
« Poslednja izmena: Oktobar 18, 2013, 11:06:14 posle podne od strane VW_GOLF3 »

Van mreže mikula

• Hero Member
Odg: Rosa (vodene kapi) u stoplampi
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 18, 2013, 11:21:37 posle podne »
pozz, i u levoj i desnoj isto ili samo u jednoj , sad videh da si napisao da je samo u jednoj, a one gume izmedju stop lampi i sasije jesi gledao kako nalezu, mozda je bio auto malo cuknut nekad nazad pa nije idealno ispravljeno to mesto naleganja
« Poslednja izmena: Oktobar 18, 2013, 11:27:27 posle podne od strane mikula »

Van mreže MkTrihi

• Sr. Member
  • one love
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 18, 2013, 11:27:51 posle podne »
pozz...
sigurno si vedeo kada si menjao stopove i skidao ih onaj tanak falc (ako ga je uopste bilo) koji stoji izmedju lima i stopa.. e, on zna skroz da se izderformise, da istruli i da ga uopste nema... ti lepo uzmes neke sundjeraste trakice om 2-3mm (mislim na onaj tvrdji koji ne upija vodu), narezes po dimenziji stopo, postavis izmedju, postavis i pritegnes stopove (ne previse) i nema vise ni vode ni kondezacije..  ;)
I dont drive fast i just fly slow

Zrnojed

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 18, 2013, 11:28:24 posle podne »
Izbuši jednu rupicu,malom burgijom na dnu,i vozi!

Van mreže VW_GOLF3

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 19, 2013, 12:17:28 pre podne »
Gume dobro nalijezu sve ja  isto I na ljevoj I na desnoj. Imaju gume nisu lose nisu se raspale. Znam prije kada nije bilo dobro stegnuto na obicnim stopkama pustalo je vodu u gepek. A sada ne pusti ni kap a pojave se kapi(rosa) na ovoj stopki.  Busio bi da je stopka puna vode pa tako da moralo bi to izaci nekako.  Ja mislim da ce ove kapljice prije ispariti nego sto ce izaci korz tu rupu vidjecu za par dana isparava li to uopste.Rekao sam I ne primjeti se to dok se bolje covjek ne zagleda.  Najvjerovatnije pravicu jos jedan diktung od neke tvrdje spuzve. Moracu skidati spotke ponovo :( Pricekacu za jos koji savjet..

Van mreže boćanac GTD

• Master Member
  • Mašinac
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 19, 2013, 01:19:34 pre podne »
@ Zrnojed + za burgiju

Van mreže VW_GOLF3

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 19, 2013, 12:07:18 posle podne »
Jutros malo provozao sa upaljenim svjetlima. Onda pogledao ni jedne kapi nema. Isparilo je sve. Vjerovatno se to uvuklo jer je 5 dana za redom padala kisa cak I po nocu. Ako bude jos problema smislicu nesto ..