Hvala!
Zelja je mnogo, para ni blizu, kao i kod svih. Najbitnije je da ga redovno odrzavas, a ove sitnice koje fale, kad naidje neki ,,visak,, para, kupis po neku.
Pikslu sam jedva nasao. Bila joj je slomljena jedna vodjica, koja je na srecu mogla da se zalepi i da normalno fukncionise. Falio mi je i zupcanik koji omogucava da piksla lagano izlazi, ali srecom i to sam nasao. Piksla je crna, mada se njena maska skida. A niko nece da ti proda samo pikslu, a kamoli samo masku iste. Sto je i razumljivo. Sta ce sa naslonom, ako meni proda samo pikslu. Ovaj covek kod koga sam nasao pikslu je i imao engleza, a kod njega je drugaciji naslon, iz razloga sto je prorez za rucnu na drugoj strani. Pa mi je dao pikslu. Ofarbao sam je sivim sprejem koji sam imao kuci, sada se vrlo malo primecuje razlika, ali uradicu ja to ponovo kad nadjem sprej slicne boje kao moj enterijer.
Sledeca stavka koja je u planu je trokraki volan.
Ono sto sam jos u medjuvremenu uradio na passatu je:
- Promenjen ventilator od klime, stavio sam od Audija A4 B5, isti je. Takođe odlicno radi. Sto bi Gomy rekao: ,,Hladi kao u mrtvačnici,,.

- Zamenjeni zadnji diskovi. Plocice i napred i pozadi.
- Izmenjao sva vakum creva.
- Prednje gume na koje sam sasvim slucajno naleteo, a za vrh povoljnu cenu. I prezadovoljan sam.
Kad sam ga kupovao, taj enterijer me bas privukao. Po meni, to je ono sto najvise pokazuje kako je auto cuvan. Mnoga kola se dubinski operu pre prodaje, ali dubinsko pranje ne moze da sakrije neke stvari. Ako enterijer nije cuvan, to se vidi, pa makar ga ti 100 puta dubinski oprao.