Autor Tema: skakavac kljuc ?!?  (Pročitano 40774 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Eurodubs / Detailing Oprema
    • Detailing Oprema
  • Auto: Golf MK6 GTD, VW UP
Kljuc "skakavac"
« Odgovor #20 poslato: Jul 13, 2009, 02:36:05 posle podne »
Koliko sam shvatio ovaj lik prodaje ovaj "skakavac" kljuc, naravno bez kljuca.
Koliki je problem prikaciti svoj kljuc i podesiti da se centralna brava odkljucava/zakljucava na ove dugmice?

Kljuc ispadne 30tak evrica, ali koliko jos treba doplatiti da mogu da ga koristim?

http://cgi.ebay.co.uk/VW-VOLKSWAGEN-REMOTE-KEY-ALARM-NEW-CASE-UN-CUT-BLADE_W0QQitemZ390066014355QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5ad1bf0893&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1689|293%3A1|294%3A50

pekar

• Gost
Odg: Kljuc "skakavac"
« Odgovor #21 poslato: Jul 13, 2009, 04:46:47 posle podne »
imas ovu varijantu koja ide sve komplet,ovu glavnu jedinicu povezes na tvoj mobilajzer, sve je na dzekove samo ukopcas i sve ti odma radi i otkljucavanje i prozori i ITD. jeste malo skuplje ali po meni mnogo bolje!

http://cgi.ebay.de/Fernbedienung-Klappschluessel-VW-Golf-4-T3-T4-Sharan-ZV_W0QQitemZ390067365556QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item5ad1d3a6b4&_trksid=p4634.c0.m14.l1262&_trkparms=|293%3A4|294%3A30

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
    • Detailing Oprema
« Odgovor #22 poslato: Jul 13, 2009, 04:58:02 posle podne »
Pa ok cena je odprilike ista... ali ne razumem nemacki :)

Ovo samo skinem moj kljuc, zasrafim na ovo. A kod?

pekar

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Jul 13, 2009, 05:15:23 posle podne »
evo malo je indijanski prevod ali moze se razumeti! ili skini program za prevodjenje zove se FoxLingo! sve zivo prevodi!!!

?????? ????????? ?????????, ???? ?? ??? ???????? ?????????? ?? ?????????, ???????? ??? ???????? ??????? (??? ??? ?????????????????? ????? ??? ?????????). ??? ?? ????????? ??? ?????? ??????? ??? ??? ?? ??? ????? ?????! ???????, ???? ?? ??????? ? ????? ????, ??? ??????????? ??? ????????? ????????? ?? ???????? ? ?????????.

??? ????? ???? ???? ???? ???? ????????! ? ?? ?????? ????? ??????????? ??? 100% ???????! ????? ???? ?????? ????????? ?????????? ???????? ????????? ?????, ????????? ? ?????, ????? ????? ?????????? ??? ???????? ??? ???!

?? 2-5-????? ?????? ???? ??????? ? ?????. ????. 2 ??? ?????? + 2 ?? ?????? ?? ????? ?? ???????.

??? ????? ?????? ? ?????? ?? ??????, ???? ?? ??????????? ???? ? ?? ?????? ???????? ?????? ??? ????! ? ?????? ?? ?? ??????????? ????????? ???????????????? ???????????. ???? ?? ???????? ?? ????????????, ???? ????? ??????????? ?? ???????? ??????. ??????????? ? ????? ??????? ???? ?? ????????? ???????? ? ?????? ??? ??????? (??? ?? ????????).
???? ???? ?? ?? ?????? ????????, ???? ??? ?????????, ??????? ??????? ?????????? ????????? ????????? ?? ???????, ?? ?? ??????? ??? ???? ??????? ?? ?????? (?????????? ????? ?? ????????). ?? ????? ??, ??? ?????? ????????, ? ??????? ?? ????????: ???? ?? ????? ?? ???????? ?????????, ?????????? ??????? ? ????? ????????? ??????????.

?????? ?? ?????? ?? ?? 4 ????????? ??????? ?? ???????? ???????????, ? ????? ????? ?????????? ????????? ?????????? ??? ???????? ???????? + ?????? ??????!

??????????????????, ??? ? ????? ????? ??? ???? ????? (??? ?? ???? ???????? ??? ???????? ????????? ??????? ????????).
?????? ?? 100% ???????????? ?? ????? ????????? ??????? ?????? ? ??? ??????? ??????? ?????? (???????, ??? ? ?? ???? ????????? ?? ??? ?? ???? ????? ??????? ?? ??????? ? ????? ???????!

???????, ??? ?? ????????? ??? ???????? ?????????? ???? ???????? ????? ????????? ????????? ? ???? ?? ???? ????? (??????? ?? ???????? ?? ??????? ???????????? ;-)!

??????? ?? ?????? ? ?????? ???????????, ???? ?? ????????? ?? ???? ???? ????, ?? ?? ??????????, ?????????? ? ????????? ?????????? ?????????, ????????? ? ????????? ????, ??? ?? ???????????.

????????????? ??? ??????? ??????? ? ??????? ??????????? ?? ??? 9001 (???) ? ???? (??????? ??????????) ???????? ? ?? ????? ?? ????????! ?????????? ?? ??? ??????????? ?? ?????? ???????????? ? ?? ??????? ??? ???????? ? ????????? ????. ????????? ?? ??????????? ?????? ?? 2?? ??????? ??????. ?? ? ????????? ????? ????? ???, ?????? ????????? ?????????? ???????? ???? ?? ?????????? ????? 3 ???????, ??? ??????? ???? ???? ???? ?? ?????? ????????.

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
    • Detailing Oprema
« Odgovor #24 poslato: Jul 13, 2009, 06:08:22 posle podne »
Ovaj sandokan ima sve  lollol odem da platim nesto i opet potrosim pare  boodala

Nabavio sam te kljuceve, da probam da sredim to.
Odoh do b.brda da vidim moze li se to srediti... ako imas neku preporuku, ko radi kljuceve javi.

pekar

• Gost
« Odgovor #25 poslato: Jul 13, 2009, 06:10:37 posle podne »
za BG-e, neznam. ali probaj to od njega pa ces videti, kod mene se to poveze preko mobilajzera i sve radi ;)

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
    • Detailing Oprema
« Odgovor #26 poslato: Jul 13, 2009, 06:38:55 posle podne »
Da mi nareze kljuceve ovaj lik na brdu trazi 1000din po komadu.
E sad samo da nadjem gde da kodiram, kaze da ima neki lik na bubanj potoku, kodira kljuceve, pa cu za vikend da odem tamo ako nista drugo ne nadjem.

Verovatno i ovi u Porsheu kodiraju? Verovatno i naplacuju posteno  lollol

Krle

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Jul 13, 2009, 06:46:35 posle podne »
Da mi nareze kljuceve ovaj lik na brdu trazi 1000din po komadu.
E sad samo da nadjem gde da kodiram, kaze da ima neki lik na bubanj potoku, kodira kljuceve, pa cu za vikend da odem tamo ako nista drugo ne nadjem.

Obrati paznju za tog na bubnju, mozda kodira i za sebe, pa ti auto dobije noge... znas kako je tamo, sve sami prevaranti...

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
    • Detailing Oprema
« Odgovor #28 poslato: Jul 13, 2009, 06:48:07 posle podne »
To mi je palo na pamet, zato i pisem ovde, da cujem iskustva, sugestije.   ;)
Cekam ortaka da se javi da vidim gde je on svoj kodirao.

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
    • Detailing Oprema
« Odgovor #29 poslato: Jul 13, 2009, 08:45:56 posle podne »
Ima na kraju (dnu) kod on pumpe likovi rade kljuceve.
Ako nemas kod onda je cini mi se 5000 (ne drzite me za rec) cale je pre par godina radio jedan kljuc.
I navodno, kako su mu rekli, kad imas kod (broj) onda je jeftinije, jer ne mora da se kaci na komp i da ga izvlaci.
To je jos nezvanicno, ja cu do petka da odem da pitam.

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #30 poslato: Jul 15, 2009, 08:58:12 pre podne »

Ja pitao skoro u autokomercu koliko kosta da mi naprave duplikat (skakavac, ima na sebi i dugme za otvaranje gepeka + alarm) i covek pogleda i kaze mi neku cifru oko 12.000din

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
    • Detailing Oprema
« Odgovor #31 poslato: Jul 15, 2009, 11:30:09 pre podne »
 lollol
Javicu vam bas kad zavrsim, mozda i danas odem da pitam koliko trazi.

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #32 poslato: Jul 17, 2009, 12:41:27 pre podne »
Evo cena ovde u KG:

Ugradnja skakavca sa prepravkom kljuca koji nema kod (npr. G2, G3)  je 40e, to ja radim.
Ako imatre kod a kljuc se otvara i ampula moze da se izvadi cena je ista i to cu sam da uradim.
Ako mora da se kodira  novi kljuc cena se povecava za nekih 30-50e, zavisi koji je auto i to radi moj komsija s tim sto auto mora da bude kod njega nekih 30-60 min.

Ovi skakavci mogu na bilo koji auto, ne samo na VW. imam daljinsko zaklj. a uskoro cu nabaviti i alarme sa ovakvim daljincima, cena ce biti oko 70e sa ugradnjom.
 Na sve to ide garancija godinu dana.

Evo i slike:

Ako nekoga zanima neka se javi na 0644001414 ili 0694001414
« Poslednja izmena: Decembar 19, 2009, 03:07:13 posle podne od strane DMC-KG »

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
Odg: skakavac kljuc ?!?
« Odgovor #33 poslato: Decembar 02, 2009, 10:18:38 pre podne »
ROGi,moze li taj modul da se prekodira za EXCAlIBUR 500?Hocu 2 kljuca i naravno da mi radi alarm preko njih.
Rogi?
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
    • Detailing Oprema
« Odgovor #34 poslato: Decembar 02, 2009, 10:36:42 pre podne »
Ako nekome trebaju kljucevi skakavci imam ja, nisam nikako stigao da to sredim, a sad mi treba kesh jer sam pokupovao razne zajebancije pa to treba platiti.
Ako je neko zainteresovan nek se putem poruka.

Van mreže Rogi

• In Car Electronic
  • Master Member
  • VW
  • Auto: Golf 5
« Odgovor #35 poslato: Decembar 04, 2009, 08:36:09 posle podne »
ROGi,moze li taj modul da se prekodira za EXCAlIBUR 500?Hocu 2 kljuca i naravno da mi radi alarm preko njih.
Rogi?

Pa ne moze excalibur da radi preko drugog modula... mozes da ubacis skakavac kljuc,samo modul,pa preko njega da zakljucavas,a posebno excalibur da palis

Van mreže Tuner

• Sr. Member
  • Bajina Bašta
  • Auto: FOX TDI Octavia TDI
« Odgovor #36 poslato: Maj 01, 2010, 11:02:26 pre podne »
Evo da dignem temu iz mrtvih, ima li neko da prodaje ovaj SPY alarm sa skakavcima i ako ima koja je cifra u pitanju?
Ex YU RALLY (Rally Serbia) 2009 by Tuner ...  http://www.youtube.com/watch?v=6777S9pVHoE

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #37 poslato: Maj 02, 2010, 08:39:07 pre podne »
Kod mene 35e...

Van mreže Coxi TD

• Hero Member
  • Oo==w==oO
  • Auto: Golf mk2 TD
« Odgovor #38 poslato: Mart 28, 2011, 10:15:48 posle podne »
Vidjao sam negde te skakavac kljuceve "blanko" prazne.. i samo treba da se ureze tvoj kljuv u taj novi... al ne znam gde to ima da se uzme zaboravio sam gde sam video.. a inace ove komande na kljucu otkljucavanje itd.. mi nije bitno jer nikad ne otkljucavam tako auto vec preko eskalibura.. znaci samo mi treba kljuc ;) bez te elektronike

Isto ovo sada mene zanima... da li moze i gde da se nadje skakavac, prazan bez alarma, centralne itd... samo da moze da se nareze bilo koji kljuc?

Van mreže Tuner

• Sr. Member
  • Bajina Bašta
  • Auto: FOX TDI Octavia TDI
« Odgovor #39 poslato: Mart 28, 2011, 10:48:10 posle podne »
Evo drugari, ja mislim da nema povoljnije  ;)   http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Ostalo/Daljinci-za-centralno-zakljucavanje-1/2470774
Isti kao kod mene fabrički na passatu.
Ex YU RALLY (Rally Serbia) 2009 by Tuner ...  http://www.youtube.com/watch?v=6777S9pVHoE