Autor Tema: passat B5 informacije korisne  (Pročitano 1021 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Reventon

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Passat B5 1.8T 150KS
passat B5 informacije korisne
« poslato: Avgust 16, 2013, 04:30:49 posle podne »
Pre 2 meseca sam kupio Passata B5 1.8T 150 konja Benzin/Plin. sve u fullu sem kože.  (prodao sam B3  :( ).
Inače radim u Autogarantu u Čačku tako da što se tiče mehanike i limarije sam miran!! :D
potrebna mi je pomoć od ljudi koji imaju iskustva za sledeće stavke koje mi nikako nisu jasne.

- automatska klima hladi vrh ali grejanje mi nikako ne radi samo hladi.
- kako da vidim tačnu potrošnju goriva na displeyu i može li to na plin da meri
-šta od tih sve opcija na desnom tasteru pokazuje (usermanual mi je na nemačkom :(

i bilo kakvi saveti iz ličnog iskustva su dobrodošli!
in the brightest day and in the blackest night no one shall escape my PASSAT!

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
Odg: passat B5 informacije korisne
« Odgovor #1 poslato: Avgust 16, 2013, 05:36:25 posle podne »
hehehe tacnu potrosnju goriva na bord kompjuter tesko ces da vidis, mislim da su rijetki pasati da im je 100% tacna vazda laze navise ili nanize ali da se to nastelovati VAGcomom

zavisi od toga kako je plin radjen i dje je radjen itd ali ima proizvodjaca/instalatera koji u paketu sa plinskom instalacijom nekako (kako ne znam) naprave da bord pokazuje potrosnju plina

desni taster pokazuje: prosjecnu potrosnju, trenutnu potrosnju, vrijeme od kad je kontakt/motor upaljen, predjenu "dnevnu" kilometrazu. E sad zavisno od vrste borda moze da pokazuje i temperaturu vanjsku. AKo sam nesto zaboravio a imam utisak da jesam neka me ispravi neko