Evo i nekih slika ima ih mnogo al ja cu okaciti samo tridesetak

Sve je pocelo ovako.... negde kod zlatibora mi je ispao menjac tj poluga ili shta vec... tako da nisam mogao lepo da menjam brzine... imao sam samo trecu i cetvrtu brzinu...

da bi mi nakon 3-4 kilometara pukla i guma.... sreca u nesreci je ta shto sam svratio kod vulkanizera koji je inace i mehanicar.. tako da mi je namestio menjac...al gumu na zalost nije uspeo da zakrpi

Sve u svemu dodjoh ja do Bokija CORRADA i odmah pocesmo sa radovima...

Prvo smo zapusili lajsnu na prednjem braniku...

Zatim lajsnu na zadnjem i skinuo sredinu moje navlake posto mi se nije svidjala dok sam krajeve ostavio iste samo samo ih stopio... na zalost nigde nisam uspeo da nadjem ni jednu zadnju navlaku..

Prednji branik u fileru...

Posto nisam znao shta da radim sa zadnjim odlucio sam da ga skroz zatvorim i ucinim sto jednostavnijim... kupio sam poliester u prodavnici i krenuo da se igram

Napravio sam plocu od poliestera...

Koju sam kasnije zalepio za branik da bi popunio supljinu.. inace stavio sam 3 sloja poliestera da dobijem malo na debljini... i jacini...

Hauba je sa unutrasnje strane prebrusena i izgitovana tacnije badlook...

Farbanje prednjeg branika... boki na delu

Perla...

Toniranje stopova... prvo sam ih matirao...

Zastitio....

Ofarbao....

Mala test voznja sa "Olaksanim" automobilom

na da ide nego leti

Farbanje unutrasnjosti stubova itd...

Pregitovan zadnji branik...

Farbanje stranica... vrata krila...

Krov...

Auto zavrsen ofarbana i kljesta na red dosle i felne...

Kraci ofarbani u belu bazu lak... dok je srce ofarbano u mat crnu..

Montiran zadnji branik...

Felnica...

Kompletno zavrsen prednji deo...

U Prijepolju isto bela cetvorka od drugara slicna mojoj morali smo da se slikamo blizanci

Jedna od pozadi... (moram da stavim kacket sto pre

)

Jedna iz profila

I evo jos jedna za kraj... ovo su slike s'puta... ovih dana cu je slikati lepo pa kacim

Ostao je samo jos kacket.. i to je to.. spolja vise nishta ne bi dirao.. onda prelazimo na unutrasnjost

Puno truda i rada je ulozeno ali se ne kajem.... Na suncu se ne moze gledati u nju pogotovo zbog efekta perle

na zalost to se ne moze docarati slikama...