Na njega sam mislio, i u njemu je izgleda problem.
Juce mi nestane plina na parkingu (sreca), ja prebacim na benzin, verglaj, verglaj, jedva ukaci i ugasi se. Da skratim pricu, jedva stignem do pumpe, i to tako sto sam ga uvek drzao preko ~2500 obrtaja.
Na plin opet ukaci, ali radi nestabilno, kao da malo povuce, pa stane, pa povuce, pa stane(al nije ono da preterano trese, vec blago).
Veceras sam opet poceo da cackam, uz pomoc onog oficijelnog manuala, i nasao sta je problem(jedan od problema):
Pre, kad mi je ovo na tvojoj slici sto dobija vodu iz sistema bilo rastelovano, klapna za vazduh je bila stalno otvorena. Pa ovo crno iznad broja 11 nije imalo nikakvu funkciju (i zato je ler uvek bio visok, nije imalo sta da zatvara vazduh).
Sad kad je nastelovano kako treba, klapna je stalno zatvorena. Zakljucio sam da sam ga do pumpe doterao sa drugim grlom, zato mi se gasio cim obrtaji spadnu - zatvori se drugo grlo, a prvo nema dotok vazduha. Kako je radio na plin - nemam pojma, valjda sto je u gasovitom stanju pa je mogao da prolazi pored klapne.
E ovo gore su simptomi, a evo sad i pitanja

:
Ovo crno (sa A i

kontrolise vakum. Moj vakum (onaj sto se racva tamo sa vakuma za servo kocnice) izgleda nema snage da drzi otvorenu klapnu. Kad dovedem vakum crevo koje ide na filter vazduha, a dolazi negde sa zadnje strane karburatora, onda uspe je otvori dovoljno da drzi auto upaljenim na leru.
Sutra cu da proverim zasto moj vakum nema snage (kupicu nova creva i novi nepovratni ventil), pa cu oko toga da zapitkujem ako ne uspem da provalim sta je problem.
SAD NAJZAD PITANJE(

): Sad ne mogu da se setim, ali vakum ili na A ili na B otvara klapnu. Aj da kazemo na B. Sta radi ulaz A (mislim da on uzima dodatni vakum kad je auto u pokretu pa jos vise otvara klapnu, al nisam siguran)?
I drugo pitanje, sta radi ova zica iznad broja 2? Znam da ulazi u onaj deo sa oprugom, al unutra nista ne dodiruje, pa mi bas nije jasno kako funkcionise?
I aj da pitam i ovo, u odgovoru si rekao da se ova klapna otvara samo pri verglanju? Ako to znaci da se zatvara kad je auto upaljen, onda vecina stvari koje sam gore napisao nisu tacne?