Zovem se Dušan, 1990 godište sam, iz Smedereva sam. Vozim Alfa Romeo 155 1.8 8v Twin Spark.
Pošto je mojoj porodici bilo dosta Golfova, uglavnom novih, izuzetno poštujem i volim taj model VWa. Naročito dvojke i četvorke :D. (Da se ne lažemo, jesam Alfista ali to ne znači da ne volim ni jedan drugi brend i model automobila).
Deda je bio vlasnik jednog fenomenalnog primerka 1.6D iz 1991godine. Prodat pre 2 godine uprkos mom protivljenju. Nikad vožen po snegu, ledu, kijametu, stalno garažiran redovno servisiran, u fabričkom stanju, nikad lupan, udaran, čukan... Bukvalno kao nov... Vozio sam ga par meseci i zaista uživao, kao da sam se bio vratio kroz vreme

. Inače sam učio da vozim na jednom Golfu 2 1.3i Rabbit iz 1992godine (poslednji model jel tako?) . Auto je bio bukvalno kao nov, uvežen od preko. Vožen u mojoj porodici par godina pa prodat, sad mi malo žao tog auta

.
Inače, pre par meseci sam imao prilike da vidim jednu fenomelanu IVku 1.6 highline, u fabrika stanju, kao iz salona da je izašla. I baš me je oduševio navedeni primerak. Tako da je moje interesovanje usko vezano za baš taj model VWa, sa tim motorom i opremom. Vlasnik mi reče da je neverovatno zahvalan autić, sa normalnom potrošnjom benzina i dobrim performansama. Možda nekad u budućnosti iskopam neki dobar primerak za sebe. Ali da ne razglabam o tome u ovoj temi, ima gde ću pitati sve što me zanima (za sada samo informativno

)
Pozdrav svima