E, znas sta, prijatelju, za ove slike cu te odrobijati!!!!

Majke mi!!! Ma daaaaj, sad sam stigao sa posla, sunce mu Bogovo, sav smoren i vidim ove slike i smorim se jos vise! koliko vam zavidim, to je strasno!

nije fer, bre!!!

Ne mislim na izvor, mislim bas na taj bunar koji si spomenuo.
I da, Pera, bivsi dzudista, nekada davno sam trenirao sa njim kod pokojnog Divljaka, ako ga se kojim slucajem secas

ako ga se ti ne secas, seca se tvoj matori SIGURNO.
A ona uvalica kod ostrva, zatravnela skroz, ijaoooo, majko mila, kako bacis, vadis bandare pokilase
Uff, lepo somce, covece... Ima li jos stuke? Secam se da sam prosle sezone, dok sam setao obalom sa zenom nailazio na dosta mrtve stuke, krupni primerci kako se raspadaju na obali i plicaku... Zao mi bi, dusa mi gorela zbog toga.
Ko je od ribocuvara prisutan? Jesu li jos Valjevci nadlezni ili ima nasih Ubljana?
Najlepse vreme je bilo kada je nas Bane bio ribocuvar, to su lepe uspomene, mada mislim da je on poodavno digao ruke od toga. Sednemo u Majdan kod Cope i Bibca, popijemo par piva, spakujemo se za nocno i udriiii sa ostatkom ekipe
Samo, nisam ti stigao reci, ja nisam sarandzija, ja sam ti pravi plovkaros

'de ti bacis za sarana, ja pored tebe bacam za belu

Inace sam ranije mnogo lepo prolazio na kamenjaru... Kod tornja dole ima lepe dubine, a i lepih primeraka saranske ribe ima tamo.
Uf, covece, napisah esej, ali sta cu, oprostite, em volim Ubljane, em zivim od pecanja, dusa mi se hrani time, em su najjace pljeske oduvek bile kod Ive

Znas li ti, brate, da ja zapucam iz Lazarevca samo da kupim pljeku kod Ive, i to punjenu - najjacu, i vratim se za La kad je smazem

P.s. Znas li mozda, uz Mileta dilera, i jednog cika Gorana, onako procelav, nosi bradicu uvek, vrlo cesto i kacket, sirok, nabijen, vuce onako bosanski naglasak, sa Miletom cesto stoji i prica, stalno seta sa jednim malim Lukom, njegovim unukom? Luka ima 7 godina, zive tamo blizu Ive preko puta ulaza u Bioskop?
I onaj Rus, pecaros iz Nisa je dugo vremena ziveo tamo u toj zgradi, Rusa sigurno znas, vrstan je pecaros.
E, da... Tako sam ti slatko lupio plus za ovaj convo da je to straaasno, od srca, brale