Nasao sam vrlo povoljno, bar sam tada mislio da je tako, jos jedan duarni odvijač na 1/2, bez baterije i hteo sam istu da napravim. Stare srafilice, kakve sam dve imao, a koje imaju one baterije koje se ubodu odozdo i punjac u koji se takodje ubada isti njihov deo...Njihove baterije mogu da se remontuju tako sto se kupe velike punjive baterije od 3.7V kod Kineza, pa napravite voltazu vezujuci redno, koliko vam treba, mogu na taj nacin da se remontuju. Neke imaju paralelno vezan kondenzator, neke ne, ali mogu se tako remontovati. Sto sam i uradio. Probao sam isto i sa ovim udarnim odvijacem, ali...Brzo se prazni, cak i sa vecom voltazom...Vrti u praznom hodu, ali kada treba udarac, 2-3 puta i vise nece. Malo sam se raspitivao i nasao razlog...
Sa novijim srafilicama i udarnim odvijacima, vec je problem, remont tih baterija se ne isplati, jer se elektronika koja je u baterijama, osim celija, tesko nalazi. I dok sve kupite, ne isplati se. Cak i stariji udarni odvijaci imaju u svojim baterijama tu elektroniku.
Probao sam taj udarni odvijac da spojim zicama sa baterijom od drugog, slicne voltaze, koji imam. Radi perfektno i ima odlican udarac. I kupio sam dve baterije 20V i punjač, kao za Lidlov alat. Naravno baterije ne pasuju, ali ima resenja...A to izleda ovako...

Adaptera ima raznih. Ovih estetski lepsih kod nas nema. Ja sam na KP nasao ovakav beli, kao na slici, koji se srafi tamo gde bi inace isla originalna baterija, a sa donje strane se ubode ova nova, koju sam kupio.
Jos malo i mogao sam novi da kupim, do duse sa jednom baterijom, ali bilo mi je zao da ovaj ne sredim.