a jbg svako gleda da mu cena bude sto manja i da prodje sto bolje,to si u pravu boli njega uvo ko je sta ulagao u kola i kolko je ulagao,al neko moje misljenje od toga nema nista too kad covek ulaze i sredjuje kola i ako misli da ga proda po toj ceni,to se tesko izvlaci,ali bas tesko veruj mi,kolko sam se ja da kazem sa mojih 18 godina,nacuo takvih prica i u vezi golfa i svega,sta da im kazes jbg

ne pravim kola da bi ih prodao po nekoj velikoj ceni sve to radim iz ljubavi i uspomene

gledam ove klosare po netu imaju ove velike automobile i limuzine da kazem preko 3000-3500-4000 kubika i sto su im skupa odrzavanja i popravke pa napisu na oglasima cena ta i ta registracija velika uradjeno je to ulozeno je toliko i rokne cenu 5000e pa brate mili on uracunava cenu koju je dao za registraciju i odrzavanje pa to je bre nebulozno to je valjda poso koji je obavezan da odradis za auto a ne da ga registrujes pa na kontu registracije i odrzavanja da uzmes pare,evo ti ga naa,sto uzima velika kola kad nema da ih odrzava,sve su to debili za mene,auto vredi po godistu,manje vise kilometrazi,izgledu,opremi i u kakvom je stanju,a registracija i odrzavanje u to ne spadaju to treba vlasnik kola da odradi a ne da buba cene