E ovako, pre svega hvala na odgovorima..
Prvo bih da se slozim sa pecom da bih dobio na subjektivnom osecaju a spolja se i ne vidi bas.. To osecam i kad sednem s drugom u ibizu 1.9 110ks, kad upali turbo imam osecaj da polece ali kad pogledam u sat kazaljka kaze nesto drugo..
DESMO me pitao kako me smorilo 100kw, pa smorilo me jer sad skoda sa 2.0 140ks dizel ubrzava bolje od mojih 100kw.. Inace cesto ga vozim na benzin, zadnje 2 nedelje samo na benzin, mrzi me da sipam plin.. Meni ne treba nesto za letenje ali da to ima malo bolji start, zbog toga sam pomenuo turbo..
Dalje, neko rece da iz mog mogu da izvucem vise, znam i to, ali druze, koliko ce to da traje? ja cu da izvucem 170ks, ali trebace mi nesto sto traje a to daje fabrika..
PLIN BIH NARAVNO IZBACIO.. I DA JE BEZ TURBA, A AKO IDE TURBO ONDA PA TEK NE MOZE PLIN..
I DA, MAJSTOR NE BI KOSTAO NISTA POSTO MI JE CALE "PROF DR" ZA TE STVARI.. ZNACI PLACAO BIH ISKLJUCIVO MOTOR I DELOVE..
Neko je pitao kolko imam para.. Imam brate 2, 3 hiljade dinara xD Salim se, nemam nikakve pare spremne za to.. bas sam zato i pitao da znam koliko mi treba i da li se isplati.. Do 1000e mi se isplati.. Imam neki skuter na prodaju pa ce da se pokrije to..
HAHAH SAMO BEZ NATEZANJA.. Pitao sam cisto onako, cena, moze, ne moze, razlika.. Svako ima pravo na svoje misljenje..
DAKLE STA BI STE PREPORUCILI??? posto vidim da 1.8t i nije nesto specijalno..