Prilikom trazenja ulica imas dugme DONE, i nakon toga kada navigacija nadje ulicu na karti, kliknes na dugme u gornjem desnom uglu "Set as destination" i to je to, kreces ka odabranoj ulici. Pisem po secanju, ali mislim da se nisam zeznuo... Ako ti fali neka funkcionalnost samom programa za navodjenje, to je do samog programa nikako do OS-a, naravno da moze drugi program za navigaciju da radi pod tim OS-om. Ja licno koristim MioMap, a imas i ViaGPS (Mireo), iGO Primo, Garmin, itd...
Probaj da nadjes nav. softvere koji su prilagodjeni da rade na PC-ju, imas po netu iGO za PC, imas MioMap za PC, Mireo za PC.... Probaj ih, igraj se malo, lakse ces da odlucis koji ti se vise svidja....
Ako ti fali dugme na ekranu, to je do nekoliko linija u config fajlu koje najverovatnioje fale jer su izbrisane greskom. Znaci neko se igrao sa skinovima za iGO... i zajebao stvar.... Siguran sam da ces nalaskom "zdravih" fajlova za sam iGO resiti problem.
Jedan savet: bolje gledaj da kupis navigaciju sa ekraniom od 4.3 inca, taj od 3.5 inca je bas mali, i na njoj je sve nekako zbijeno, dosta informacija na malom ekranu. Jeste da se navigacija slusa a ne gleda pogotovo u voznji, ali je sa vecim ekranom bolja (po meni).