Autor Tema: atest kuke  (Pročitano 10733 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
Odg: atest kuke
« Odgovor #20 poslato: Mart 15, 2013, 09:49:53 posle podne »
druze po novom zakonu ne mozes vise imati fixnu kuku. samo euro i za vrijeme voznje kad ne vuces prikolicu mora biti skinuta.

TTS

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Mart 15, 2013, 09:51:51 posle podne »
http://youtu.be/mv6HYlEwCKs

Samo za majstora Gedoru!!!   lollol lollol lollol

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #22 poslato: Mart 15, 2013, 09:54:30 posle podne »
 coilleo2tj ma prekrsticemo je brate. ja se iznervirao juce. mogli su legalno naplatiti 3-4 000 din a sad ce dobiti kurcinu  ;)

TTS

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Mart 15, 2013, 09:58:36 posle podne »
Nemoj se nervirati,napravit če je Paul da kad pritisneš dugme izlazi iz branika,po potrebi!  alealeee

Van mreže nesi

• VW Početnik
« Odgovor #24 poslato: Mart 15, 2013, 10:00:28 posle podne »
e moj Gedora gde cu ja da odem odavde sa 49 god.Svaki dan pizdim zbog ovakvih stvari koje si opisao, a to sam video prvi put pre 20 god. u  kakvoj ludoj zemlji zivim kada sam hteo na svoj zahtev da izvrsim atest plinskog uredjaja na kolima tacnije receno plinske boce i na kraju ispade da u celom Beogradu to niko ne radi vec moram da idem u Novi Sad - Tehnoloski fakultet.Hvala ti na informaciji o montazno -demontaznoj euro kuki nabijem ih sve na kuku.

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #25 poslato: Mart 16, 2013, 11:06:02 pre podne »
Drava svrha uvodjenja Euro kuke (ili kako je u oglasima nazivaju eko kuka  lollol ) je da zastiti pjesake kada npr na parkingu prolaze izmedju kola da ne "zapinju" od kuku. Masu je naroda tako bivalo ozbiljno povrijedjeno.
Druga svrha jeste sto pri sudarima kroz prije svega u gradu vozilo koje udara u vozilo sa kukom biva znatno osteceno ... sto opet nije odgovaralo osiguravajucim kucama jer su imali veliki broj slucajeva koje su morale isplacivati te iz tog razloga je proizislo sve ovo sa euro kukom.

Navodim primjer Ceske koja je u EU ... moze se izabrati ili fixna kuka koja je pricvrscena sarafima ili euro kuka. U slucaju euro kuke, ista se mora skidati svaki put kad se ne vuce prikolica .... u skucaju fixne kuke koja NE SMIJE BITI NAVARENA vec je sarafima pricvrscena za njenu konstrukciju, za nju je potreban poseban alat koji zakonom nisi duzan voziti u autu te samim tim neka stavka iz EU zakona dozvoljava da se sa tom kukom vozi normalno bez obaveze skidanja.  KOlko sam citao ovo nije samo slucaj Ceske vec i okolnih EU zemalja  ;)

Jos jedan dokaz da ovi "nasi" (isti zakon je i u CG uveden)  i da im je cilj uzeti pare a ne bezbjednosti i sl.

Inace pitanje atesta se podrazumijeva svudje u svijetu i to je normalno i jedino ispravno ali nije normalno da toliko kosta  biggrin

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #26 poslato: Mart 16, 2013, 11:22:00 pre podne »
Tako nekako. Sve bivše SFRJ republike uključujući i Srbjiu su banana države. Najveći prihodi u budžet su kazne i porezi (da ne kažem šljive i maline).

Nema nikakve industrije i proizvodnje zato su kazne i zakoni nenormalni. Slavonski Brod, Pale, Ljubljana, Sarajevo, Ravne, Užice, Vogosca, Trstenik, Rakovica, Travnik, Skopje, Prilep, Kočani,

Banja Luka, Subotica, Karlovac, Podgorica i Kotor su gradovi u kom su se proizvodili delovi i oprema za najbolji tenk na svetu - M84. Tenk od 1000 konja, tenk koji je bolji i od mlaznog M1 Abramsa.

Hoću da kažem sjebali su mnogo bolje stvari, nemojte se nervirati zbog atesta kuke.