Kao prvo nemoj da mi pricas o birokratiji i glupostima kad znas da je ni u jednom trenutku nisam branio, niti je branim, mani se te price... Ne bi ni pomenuo rotaljke i gluposti da ja nisam rekao da studiram na KPA.
Niko meni druze ne povladjuje niti mi je ikada povladjivao, ne znam odakle takav zajedljiv komentar, ja sam svoje rekao i stojim iza toga ko je procitao procitao je, muka mi je od rasprava na ovom forumu jer svi tupe k*rac a nemaju pojma o cemu pricaju, postavljaju pitanja na odgovore koji postoje i nicim izazvani glume neko ludilo, i svaki, ali svaki put se pokajem sto sam rekao bilo sta, za 4 godine koliko sam na ovom forumu imam samo 200 postova a tu sam svaki dan sto dalje implicira da ne palamudim u svakoj temi niti ulazim u rasprave bez razloga, za razliku od pojedinaca.
Od svih ljudi koji su uputili komentar na ono sto sam ja napisao a i na sam pravilnik o kome se ovde polemise mislim da ste samo ti i martinvet ustvari procitali pravilnik i ono sto sam ja pisao, ali i dalje nismo na istom koloseku.
Poenta price je da se gotovo u svakoj zemlji na svetu broj motora evidentira, procitao sam odredbe zakona drzave Kalifornije i kod njih je slicna prica, za to mora postojati neki razlog koji je ocigledno daleko dubiozniji od tvojeg i mojeg pojmljenja, ili je prosto rec o obicaju posto se isti upisuje od pamtiveka, ja sam naveo jedan razlog koji je meni logican i sad cu ti objasniti jednom za svagda zasto je tako pa ces videti da ono sto sam ja napisao nije toliko smesno, posebno ne ljudima koji se razumeju u materiju...
Nisam ja rekao da cemo svi ostati bez vozila, ali ako imas milion registrovanih vozila, ukoliko se procenat kradja poveca za samo 0.5% godisnje to je 5,000 vozila, ako uzmes da je prosecna vrednost ukradenog vozila 2500e steta naneta povecanjem od samo 0.5% je 12,500,000e, malo li je...?

U lancu izmedju lopova i tebe koji si kupio kradeni motor moze se naci jedan ili vise posrednika, ako ti odes da upises motor koji ima broj 555666777 i koji se u sistemu vodi kao kraden motor odnosno vozilo, ono ce ti biti oduzeto dok se ne razjasne okolnosti pod kojim si ti dosao do motora, to znaci da cete oni naterati da pokazes prstom na lika od kojeg si kupio motor jer naravno ti neces da odgovaras za kradju zar ne, a on ce pokazati na lika od kojeg je on nabavio i tako cemo doci do onog baje koji je ustvari i ukrao vozilo, prosto zar ne? Ti ces tada pisati zahtev za nadoknadu stete koja ce ti u decenijskom sudskom procesu biti nadoknadjena... Ne zvuci vise tako smesno zar ne?
E sad ce se naci neko pametan i zajedljiv da me pita a zasto se ne evidentiraju vrata i gluposti, ljudi ne znam, mi ovde pricamo o motoru, ja sam rekao svoje pojmljenje, dao sam vam primere iz drugih zemalja jer sam video neke komentare kako toga na zapadu nema i to je to, ne znam zasto ste mi se toliko nakacili na vrat...
Pricate ovde o iznosenju svog misljenja a niko nije izneo nista drugo osim direktnog napada na moje komentare, ajde majstori kazite nesto pametno, da vas vidim...
Prica o telefonima ne moze da se uporedi sa ovim iz razloga koje mi je muka da pisem a koji se, IZMEDJU OSTALOG, naglasavam, ticu tehnicke opremljenosti policije, aj da ne idemo u off...
@SKYLINE ukoliko imas informacije o takvoj gospodi, imena, prezimena, brojeve znacke, slobodno se obrati Sektoru Unutrasnje Kontrole, obradovace ti se, ako ne onda mi ne prosipaj price rekla kazala, ne generalizuj i ne vredjaj...