Autor Tema: Neophodna pomoc oko daljinskog zakljucavanja Golf 3  (Pročitano 950 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Tocko88

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: WV Golf 3
Neophodna pomoc oko daljinskog zakljucavanja Golf 3
« poslato: Februar 14, 2013, 10:27:12 posle podne »
Pozdrav...
NOvi sam clan..imam problem oko povezivanja daljinskog zakljucavanja na Golf-u 3
Golf je iz 92 i ima fabricko centralno zaklucavanje, e sad sam ja kupio daljinsko ali ne znam da povezem, pa bi mi dobrodosla svaka pomoc.
Kupio sam neko univerzalno daljinsko http://www.kupujemprodajem.com/Daljinsko-otkljucavanje-Octopus-2-4525886-oglas.htm?filter_id=20595831
e sad najveci mi je problem povezivanja zica ewo modema i rasporeda zica http://imageshack.us/photo/my-images/10/14022013030.jpg/
Znam samo da se povezuje pozadi u gepeku  s desne strane i dalje nista...e sad ako bi mogla pomoc koja zica s kojom se povezuje i sve ostalo redom  misli1

Van mreže nester

• Sr. Member
  • Auto: golf 2 gti,3bg v5 4motion
Odg: Neophodna pomoc oko daljinskog zakljucavanja Golf 3
« Odgovor #1 poslato: Februar 14, 2013, 11:16:13 posle podne »
ove 2 zutu i zutocrnu spoji sa + crvenom 12v,bijela i bijelocrna su ti komande otkljucano i zakljucano,crna je - a plava zmigavci,na kompresoru probaj probnom lampom tj. autoispitivacem preko plusa koje 2 zakljucavaju i otkljucavaju,neznam napamet ni ja koje su ono tacno,zmigavci su crnobijela i crnozelena samo moras stavit diode ako nemaju ugradjene na daljinskom...

Van mreže Tocko88

• VW Početnik
  • Auto: WV Golf 3
Odg: Neophodna pomoc oko daljinskog zakljucavanja Golf 3
« Odgovor #2 poslato: Februar 15, 2013, 12:37:06 pre podne »
pokusacu sutra mada mi nije sve bas jasno...
ovo upustvo sam dobio
ali se slabije razumem...

« Poslednja izmena: Februar 16, 2013, 05:32:05 posle podne od strane topmarko »