Ajmo ljudi još malo pa nestalo:
Nedavno prikupljani delovi za sastavljanje bagija. Mozete videti u mojim ocenama da sam uzeo motor i tockove.
Baggija iskljucivo prodajem zbog iznenadnog daljeg puta u vezi posla o kom nisam ni razmisljao. Tako da ova aukcija nece biti ponavljana traje do nedelje uvece i nakon toga ako ne bude kupaca skida se motor i ostali bitni delovi a metalna konstrukcija ide na otpad.
Od posla na baggiju ima da se uradi kocnica, ako hocete drugu brzinu, prednja guma desna da se zameni, sedista i da se ofarba. Dosad ulozeno nesto preko 14500din neracunajuci svoj rad struju i neke stvari koje sam vec imao.
Baggi je testiran sto se tice vuce. Mene od 95kg i suprugu 58kg vuce uz najvecu uzbrdicu. Motor je Brigs & Station 3.5HP oko 150kubika. Trosi cist benzin ne treba mesavina i NEMA NIKAKVIH MANA! Amortizer je u ispravnom stanju i nije samo estecki postavljen vec i te kako ublazava los teren. Gume zadnje su Tigrove spoljasne imaju oko 3mm saru, unutrasnje su takodje tigrove i kao nove su. Ram je varen sa svih strana cevi, znaci radjen za sebe. Dosad potroseno 1.3 kg elektrode tako da nepostoji nacin da nesto pukne ili se uvrne. Upravljanje je od audija i redukovano tako da se upravlja sa lakocom kao da poseduje servo.
Jos jedna dobra stvar je da Baggi moze u karavana da stane. Ja sam ga za svog projektovao. Moze slanje i kurirskim sluzbama samo se raspitajte. Mislim da je malo tezi od motora tomosa. moze da dodjete licno a mogu i ja da Vam dostavim do nekih 100km (u oba pravca) o Vasem trosku. Uglavnom pola novca Vi uplacujete na racun ako se salje kurirskim sluzbama a ako hocete da vam ja dostavim onda vi placate troskove dostave(3000din do 100km u oba pravca). Prvo uplata na racun pa slanje.
Ako mislite da ga prodajem zbog loseg motora evo skinucu motor i dajem vam za 7000din ali to mi morate ranije javiti da bih odmah nakon nedelje skinuo motor jer nema ponovne aukcije i odmah kupujete ili sutradan ga rasturam da bih prekosutra vec bio na putu.
Srecno!