Svaka cast Nino i hvala na fotografijama

Ne znam da li je ljudima koji prate ovu temu bitno ali cu ipak napisati.Nino i ja smo se dogovorili da ima svu slobodu sto se radova tice.Posto sam ja duduk za te stvari,necu uopste da mu se mesam i da mu pametujem.Na pocetku smo seli i o svemu se dogovorili.Nino ima znanje,iskustvo i volju za radom a moje je u svemu ovome da kazem moje zelje i nabavljam delove,koje mogu sam,kako idu radovi.
Posto se ne cujemo svaki dan jer necu da mu dosadjujem,verovatno cete neke radove saznati pre mene i neke fotografije videti pre mene.Kao sto je i sada slucaj

Nas dvojica guramo kako znamo i umemo.Ima dobrih ljudi koji nam pomazu i koje cu sve pomenuti kada se sve ovo zavrsi.
Sa sada je sve kako smo se dogovorili i kako mi je Nino rekao da ce biti i izgledati.Sto se do sadasnjih radova tice,Nino ima veliki + od mene.
Dzinn16v;
sto se tice farova,za sada ce ostati ovakvi.Svi mi govore da ne sijaju kako treba i svima vam verujem ali moram da se u to i sam uverim jer mi stvarno nije jasno da je hella napravila tako los far.Ako je zaista tako,nabavice se drugi projektori.
Nikola;
samo fotografisite i stavljajte,nema potrebe da se nesto cenzurise.
Hvala svima na komentarima i lepim zeljama