Gledao sam bregastu i definitivno je nova kao sto mi je i rekao covjek..ovaj zvuk kao hidro podizac je nestao posto sam sinoc skidao poklopac da pregledam bregastu i jednu diznu koju sam zadnju mjenjao vratio svoju i sad je ok.Zamajac se malo cuje ponekad pa jos pogorsava zvuk ali to bi zamjenio da mi je ovo prvo da rjesim..
Na drugom snimku do 0.27 radi normalno osim sto sve zveci u ovom hangaru(limovi na sve strane) dotad mu dodajem pomalo gasa i tad mu naglo dam gas i pocne da trese i drnda

.E opet sam probavao da simuliram rad akutatora na turbini kao na ispravnim autima tj dok drugi doda gas ja malo stisnem crijevo sa n75 sto ide na akutator i poluga taj djelic sekunde se pomjeri i ponovo popustim(to traje djelic sekunde) i tad primi gas skroz normalno i radi normalno tj ne ulazi u ovaj rezim da drnda i nemoze sebi doci..napon na n75 je definitivno mali i skoro da se i ne mjenja kao na drugim autima..on dobija struju iz kontrolne jedinice koliko znam e sad zasto je tako..da li je program u ecu-u ili je ecu odvalio ili neki ulazni parametar u njega nevalja..ako neko zna nekog iskusnog elektronicara mislim da bi mogao da da odgovor..