Autor Tema: problem ler gasa  (Pročitano 1410 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dragan nestorovic

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: vw scirocco
problem ler gasa
« poslato: Januar 12, 2013, 04:13:57 posle podne »
imam problem sa ler gasom na vw 1.8 8v gt dali postoji neki sraf koji se steluje ili ima motoric ler gasa koji se treba zameniti, i gde se nalazi???motor ima k-granu. problem je taj da auto kada se zagreje,radi na 2000 obrtaja,nekad spadne na 1500-1600,pa kad ga malo gazim opet se vrati na 2000,dali je neko imao slican problem???

Van mreže Vinap

• Full Member
  • Auto: VW POLO 6N
Odg: problem ler gasa
« Odgovor #1 poslato: Februar 15, 2013, 12:03:10 posle podne »
Ima moj ortak isti problem na Golfu 2, desava se da mu zaglavi na 2000 obrtaja.... Mehanicar ustanovio da je problem do nekog regulatora... mogao bih da ti slikam i pokazem gde se nalazi na dvojci sad neznam koliko bi ti to znacilo. Kada malo podigne regulator od motora auto radi normalno ali cim ga pusti podigne na 2 hiljade... U toku voznje mu varira izmedju normalnog i 2000 obrtaja, zavisi kako mu dodje....

Evo ti slicica ako nesto znaci, on ti je u crvenom pravougaoniku, motor je isti 1.8gti 8v....

pozz
« Poslednja izmena: Februar 15, 2013, 01:51:34 posle podne od strane Darko80 »
jedva cekaju u porsche bg da im neko dodje s pasatom trojkom na plin. oni samo pasate dvojke i trojke i rade.
ajd vidi sa tim majstorom da se uclani na foum ovde. treba nam strucnih kadrova uvijek.

Van mreže dragan nestorovic

• VW Početnik
  • Auto: vw scirocco
« Odgovor #2 poslato: Mart 10, 2013, 02:13:26 posle podne »
nije takav motor,moj je sa k glavom ,a ovaj je sa protokomerom,neznam kako da stavim sliku,skonto sam u medjuvremenu sta je problem. ima neki senzor za saug koji je usrafljen u deo gde cirkulise voda,90 posto sam siguran da je to

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #3 poslato: Mart 10, 2013, 02:16:05 posle podne »
Evo kako da ubacis slike. Da si procitao ono sto pise za nove clanove onda bi vec znao.  http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=6759.0
Boban-Rus