Pozz svima, da li je moguce napraviti ikakvo obavjestenje kada ne radi ili pregori neka sijalica na autu.. Uradio bih to zato sto su me prije 10-7 dana policajci zaj**ali, kad su vidjeli da sve imam kazu mi ajd stisni kocnicu ja stisnem on mi kaze neradi, a prije nego sto sam kretao posto sam isao na duzi put ja provjerio sa caletom i sve radilo, i onda mi on kaze ajd ja cu stisnuti ti pogledaj i najverovatnije on nije ni stisnuo kocnicu i naravno ne svijetli, a kad sam dosao gdje sam trebao posto sam isao kod druga i ja namjerno provjerim stisnem kocnicu kaze mi drug radi, a bio mi je rekao da mi ne rade ni pozicije ja otisao naprijed one rade i ode meni 20€... To mi je glavni razlog da li postoji neka sema nesto sto bi npr. ja bih to ovako uradio napravio bih jednu malu plocicu sa diodama i ispod svake bi bilo sta je i ako neka dioda ne radi znaci da je sijalica u kvaru ili negdje nema spoja.. Da li je to uopste moguce meni se cini da nije ali vidjao sam to u nekim autima naravno novijima..