Imam auto vec 2 godine i problem je isti od kada sam ga kupio, apsolutno se nista nije promenilo ni na bolje,ni na gore. Kada pokusavam da upalim auto on vergla od 5-10 sekundi i tek onda upali, nije bitno da li je motor topao ili hladan problem je uve isti, menjao sam akumulator i grejace i nista se nije promenilo. Takodje kada upalim auto motor na leru posle par sekundi pocinje da radi neravnomerno i samo mu pipnem gas i on se smiri neko vreme, pa opet isto, ali kada se zagreje te situacije sa radom su redje ali i onda se ponekad desi npr. stanem na semaforu. Nosio sam ga kod par preporucenih majstora i niko mi nije nista konkretno rekao nego jedan misli ovako, drugi onako, uglavnom po njihovom sa autom je sve ok ali mogao bih da zamenim pola delova na autu i valjda bi nesto od toga bilo, a to je naravno JAKO PUNO novca a nemam ga za necije eksperimente. to sto sigurno znam je da sam sa njim presao 50.000 km i da me nikada nije izneverio, a problem koji imam i dalje se nije promenio. interesuje me da li je problem jedan ili su to dva odvojena problema i naravno jos neko misljenje a mozda je jos neko imao ove probleme i resio ih. Hvala unapred