Elektricna smirgla je stvorena za nas crnogorce
Ona ce to sve da zavrsi

Ja cu ih srediti i preprskati spric gitom, i donesem ti samo da prefarbas da meni ne podlije

Hvala Gorane

Miro ti je reko. Ja sam danas zvao, ima kod mene na zrenjaninskom putu neko stovariste, 390din/m2 azmafon debljine 2cm.
Kod mene ispod plastike motora nema izolacije koja je trebala tu da bude. I onda mi je motor malo bucniji pogotovo preko 2000 obrtaja unutra se malo vise cuje. Pa cu da odradim onu plastiku sto ide preko motora, da stavim ispod nje dupli sloj, i da probam da stavim izmedju haube i onog platna sto je ispod nakaceno, a mozda odradim i u autu dodatno ispod plastike volana i iza ladice.
Miro, dao si mi ideju to za vrata. Jesi ti probo da stavis izmedju tapacira i sivog lima sto drzi podizac?
Jel bi moglo da se stavi iza podizaca, do samog spoljnjeg lima u vratima? I kako bi to uticalo na zvucnike s obzirom da su u vratima?
EDITSlucajno naleceh na ovaj video, vidim pasat iste boje ko moj. Evo kako bi kod mene lepeze stajale
I love Air b5flEvo i slika al opet mislim da mnogo bolje stoje na sivom autu ko kod Milenka. Kod mene ga nesto zatvori.