Milane slazem se sa tobom,ali bih eto voleo isto kao Dule da se otvori jedna tema u kojoj ce samo majstori da odgovaraju jer se na mnoga pitanja ne dobije odgovor.....
Veoma je tesko dati nekad odgovor na neciji problem.Prvo sto ljudi nepisu tacno sta je problem,drugo sto neke stvari neznas dok nevidis. Automobile do neke 1997-1998 godine i mozes napamet da znas sta je problem ali ova kola posle 2000 godine,sa pun q kompijutera,lapmica,to malo teze,moras problem da objasnis kako treba u milimetar.
Najgore kad neko pocne da prica kakav problem ima a nestavi o kom autu se radi,kao da svi znaju sta on vozi i ja takve teme zaobilazim niti mi pada napamet da mu trazim temu koji auto vozi. U pravilima treba da stoji da moras predstaviti auto sa kojim imas problem a ne - Ljudi upomoc,auto nece da mi upali,vergla ali nedaje znake i ceka odgovor,takvu temu treba brisati odmah,isto i sad ima jedna tema za servo na dvojci,decko napise da je poceo tesko da mu ide volan , da bi posle neznam koliko odgovora napisao da je ustvari na tom strancu isao lepo sa kog je kupio a kad je montirao kod sebe,ide mu teze. Ko je lud?!