review je majka svega... pa i da znas da prepoznas dok citas dal je pisala review domacica u pripizdini ili neko ko se razume u to sto ima.
wele majka dvolicnosti ko i uvek .. ne dam 50e .. a moj .. moj je 400 , al nisam ja kupio .. ti ko ovi politicari za stanove , kupila tetka i ti fazoni

meni je 200-300e neka ok cifra za telefon.. za te pare ocekujem 90% najmodernijeg na trgu sa par zackoljica naravno.
kinezi su odavno prevazisli stancovanje klonova i presli u razvoj, a tu su jako zajebani jer imaju i kapitala i mozga da odrade u haoticno kratkom roku nesto.
iphone je govno nad govnima i tucao bi u glavu svakoga ko ga nosi a nije neki od sledecih "menadzer, PR, fudbaler, starleta, headhunter, kontent vrajter, ceo strucnjak" i sl.. imam para da ga kupim , imao sam ga u rukama, igrao sam se s njim .. GO-VNO za te pare objektivno, govno u globalu subjektivno... zatvoren os, zatvorena podrska, zatvoren IO, sranje.
garancija je garancija i nema s tim jebatanja, ako tvrdi da nemas garanciju iz XY razloga, neka da napismeno, pa s tim prijavu pisi, jebati ih treba svim merama dok ne nauce da postuju musteriju.
ja imam motorolu G3 , ako koga zanima, kostao je 240e pre 3 godine, tada je imao quadcore 1.4 , 4gb rama, 16g memorije, 13mp kameru, lte, android, 2500mah bateriju, ip7x vodotporan...