Autor Tema: fals auto  (Pročitano 11494 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
Odg: fals auto
« Odgovor #60 poslato: Avgust 30, 2012, 12:02:42 pre podne »
Var ako dobro zastitis ni sveti Petar ti nemoze reci koliko je star,daj bre,to je glupost.Da je var spoljasnji,slabo zasticen pa onda da se nesto kao vidi i proracuna.
Ako su lupani brojevi,mozda da zovu one CSI iz las vegasa ili neke druge,mozda je ostao neki otisak ili DNK , kakvi crni forenzicari u CG,haha vise kradenih kola nego regularnih od starih pa do novih.Ljudi voze a ni neznaju da je maknut,kakva crna gora i regularnost,ko Sabac '90-tih pa do skoro.
Naj osnovnija stvar kad kupujes auto je da pogledas brojeve,bar dal stoje ravno i da su iste velicine,da su isto popunjeni bojom,jel vise sija boja gde su brojevi nego na drugom mestu pod haubom itd.
Ja znam lika koji je isto 90-tih radio te stvari,pa kad odradi,otera u 29 da proveri kako je odradio,kaze sad sam kupio auto pa da proverim,koliko je lik dobro radio i kolika je muda imao.To se tesko da provaliti ako je extra odradjeno.
On je dobio papir kad mu je auto oduzet i rekli su mu sta je razlog , skinut klasicno sa osiguranja ili ukraden van SRB ili je prekucavan negde !
Kad prvi put registrujes auto od preko ,provera ti ide od mesec pa do 3 meseca,kad puste br sasije u sistem. Ja sam imao slucaj sa jednom Yamahom TDM-om 850,lik kaze da je ok,ja dam 100jura da je neko proveri dal je osiguranje potrazuje,kazu ok je , ja ocarinim i gas. Prodje metar dana,meni na vrata,i ode yamaha. Nije je osiguranje potrazivalo ali Francuska murija jeste.Tako da i te provere nisu nizasta,jer neznas odakle vozilo stvarno dolazi .

Van mreže Limited

• Master Member
  • Auto: IMT 539
« Odgovor #61 poslato: Avgust 30, 2012, 12:11:25 pre podne »
Znam jednog Taxistu iz Andrijevice kupio auto u Plav auto otkucan kupoljen bez tablica i papira i uradjen registrovan na NN ime i eno ga vozise za Srb,BiH,Ks,Hr i niko nista i to nekoliko god unazad

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #62 poslato: Avgust 30, 2012, 09:51:01 pre podne »

Miro dao najbolji odgovor, samo Miro nemoj da pricas o forenzicarima u CG to je malo smesno sa toliko primera ukradenih srpskih vozila koja se voze po CG u policiji :)

apsurdno i ja sam se smijao kad sam slusao .... ne samo iz SBR nego bilo okle cak i nasim gradjanima oduzmu auto i kroz nedelju dana auto vozi neki komandir ... cak ni brave nisu mijenjali ... jedan drug je prepoznao svoju cetvorku uzeo rezervni kljuc i otkljucao ga i sjeo u auto ... krenuo da ih tuzi ali je pod "misterioznim okolnostima" odustao od tuzbe  ;)

problem je u tome sto im odgovara da se takva auta registruju tj odgovaralo im je, u zadnje 2-3 godine se situacija masu izmjenila nabolje naravno jer je prakticno nemoguce prvi put registrovati nelegalno auto a vec registrovana nelegalna auta se stalno vrte ali svake godine odpada odredjeni izvjesni broj takvih vozila jer zavrse u policiji. Znaci to veze sa foreznicarima nema nego sa politikom MUP-a  ;)

Van mreže dule73

• VW Driver
  • Hero Member
« Odgovor #63 poslato: Avgust 30, 2012, 10:08:42 pre podne »
Svake godine se nađe onoliko neregularnih automobila koliko je potrebno Mup-u, SUP-u i ostalim sličnim institucijama.

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #64 poslato: Avgust 30, 2012, 11:28:32 pre podne »
...Moj drug je tako kupio Juga pre par godina,vozio ga 4dana,zaustavi nas murija u gradu,curka u Supu omasila dva broja u saobracajnoj,ali i pored toga kucan auto jer je lupan ranije.Mi kazemo panduru da je auto kupljen pre par dana a on ce da onu tog juga jure vec par meseci.Inace je taj lik kupio auto od sina nekog pandura,koji je to izmuvao oko brojeva.Auto naravno oduzet dan danas stoji na mjihovom placu u krcagovu,greota muzike u njemu sto je ostala.Elem,okrenemo lika,ne javlja se,mi na gajbu,malo ga pritisnemo,on prizna da je z nao da je cukan,ja mu otmem kljuceve od floride sto je stajala u dvoristu,i sednem da je teram,on pocne da kuka i dogovore se da mu mesecno uplacuje po 100e dok ne isplati. Platio je mozda 3 rate,i vise nista,kad sam rekao drugu da odemo opet,nije hteo,kaze nek ide na njegovu dusu. Tako da,recima Nenada Jezdica u filmu Citulja za Eskobara :"Ne voli tata ovo sto radi sine,ali ne moze se sa stokom drugacije"! Samo pritiskom na lika kojo ti je prodao kola mozes nesto uraditi,preko kerova i drzave tesko...
Citat: gedora  Jun 18, 2012, 11:24:49 posle podne

evo i pekar gleda onaj snimak ni njemu nista nije jasno sto posto

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #65 poslato: Septembar 01, 2012, 07:29:38 pre podne »
Nemozes ti tu nista da izvuces brate, taj prodavac moze da kaze da si ti to prekucavao za tih 5 godina a ti dokazi da nisi. Zadnja ce biti onoga ko ima boljeg advokata ali u svakom slucaju bi trebao da ga tuzis da bi skinuo sumnju sa sebe.

Najbolja solucija je da pratis sta se desava sa tim autom i da ga otkupis kad dodje do licitacije, na njemu ces imati pus i posle te boli uvo za sve. Cena ce mu biti oko 30-40% niza nego trzisna i moci ces da ga otkupis po pocetnoj.

,SAMO mi nije rekao da su ga on i njegov brat prethodnu noc
ukrali od tog coveka koji im je prvi komsija

Je l' to bio mozda fiat tipo?

Van mreže Lukic milos

• VW Početnik
  • Auto: VW transporter T3
« Odgovor #66 poslato: Septembar 01, 2012, 08:29:28 pre podne »
Ljudi, ja gledam te brojeve svaki dan od svih marki vozila i ako je odradjeno kako treba nema sanse da provalim koji su kucani. I auto nikad ali nikad ne proveravaju i oduzimaju slucajno vec po prijavi ili je ,,tipovan''! I ako oduzmu retko kome vracaju!
Ko zna zna a ko ne zna naucice!

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
  • Auto: Skoda Octavia
« Odgovor #67 poslato: Septembar 01, 2012, 11:04:08 posle podne »
Nemozes ti tu nista da izvuces brate, taj prodavac moze da kaze da si ti to prekucavao za tih 5 godina a ti dokazi da nisi. Zadnja ce biti onoga ko ima boljeg advokata ali u svakom slucaju bi trebao da ga tuzis da bi skinuo sumnju sa sebe.

Najbolja solucija je da pratis sta se desava sa tim autom i da ga otkupis kad dodje do licitacije, na njemu ces imati pus i posle te boli uvo za sve. Cena ce mu biti oko 30-40% niza nego trzisna i moci ces da ga otkupis po pocetnoj.

,SAMO mi nije rekao da su ga on i njegov brat prethodnu noc
ukrali od tog coveka koji im je prvi komsija

Je l' to bio mozda fiat tipo?

nije,
u  pitanju je bio opel kadet gsi
« Poslednja izmena: Septembar 01, 2012, 11:06:52 posle podne od strane misa-goga gti »
kod oemovaca se na privatnim skupovima u vinci svi clanovi ljube u usta.
mislim da ti je sad sve jasno...