Var ako dobro zastitis ni sveti Petar ti nemoze reci koliko je star,daj bre,to je glupost.Da je var spoljasnji,slabo zasticen pa onda da se nesto kao vidi i proracuna.
Ako su lupani brojevi,mozda da zovu one CSI iz las vegasa ili neke druge,mozda je ostao neki otisak ili DNK , kakvi crni forenzicari u CG,haha vise kradenih kola nego regularnih od starih pa do novih.Ljudi voze a ni neznaju da je maknut,kakva crna gora i regularnost,ko Sabac '90-tih pa do skoro.
Naj osnovnija stvar kad kupujes auto je da pogledas brojeve,bar dal stoje ravno i da su iste velicine,da su isto popunjeni bojom,jel vise sija boja gde su brojevi nego na drugom mestu pod haubom itd.
Ja znam lika koji je isto 90-tih radio te stvari,pa kad odradi,otera u 29 da proveri kako je odradio,kaze sad sam kupio auto pa da proverim,koliko je lik dobro radio i kolika je muda imao.To se tesko da provaliti ako je extra odradjeno.
On je dobio papir kad mu je auto oduzet i rekli su mu sta je razlog , skinut klasicno sa osiguranja ili ukraden van SRB ili je prekucavan negde !
Kad prvi put registrujes auto od preko ,provera ti ide od mesec pa do 3 meseca,kad puste br sasije u sistem. Ja sam imao slucaj sa jednom Yamahom TDM-om 850,lik kaze da je ok,ja dam 100jura da je neko proveri dal je osiguranje potrazuje,kazu ok je , ja ocarinim i gas. Prodje metar dana,meni na vrata,i ode yamaha. Nije je osiguranje potrazivalo ali Francuska murija jeste.Tako da i te provere nisu nizasta,jer neznas odakle vozilo stvarno dolazi .