Pomagajte ljudi u pitanju je moj golfic, naime od kad sam pre mesec dana ugradio plin pojavili su mi se odredjeni problemi, od tada sam presao 1500km, i bilo je sve manje vise ok, do ugradnje plina na benzinu je isao kao lud i radio odlicno a to je i sad slucaj na benzinu, ali na plinu mi se desava da nekad kad ga ubacim u nizi stepen prenosa, pocne da trza da se se gusi ali to povremeno, tad stanem otvorim haubu opalim direktno na karbu gas do kraja zadrzim 2-3 sekunde i sednem i vozim dalje bez ikakvih problema, auto najnormlanije plai na pola kljuca, ler ima ravnomeran a jutros neprijatno iznenadjenje, uplaim auto normalno, dodam gas kad ono isprekidano dobija gas kao kad su lose svecice, probam da ga vozim on dobija knedle na pola gasa ponire

i kljun spusta koliko se gusi i onda odjednom dobije gas i krene da ubrzava i tako u svakoj brzini... znaci haos a ne bi da napamet menjam delove, jer sam to na prethodnom autu radio pa sam tek posle 9 dela otklonio kvar, ako je neko imao slicno iskustvo nek napise, motor je 1.6 benzin/plin..... pozzz