Autor Tema: Temperatura mk2 gti 8v  (Pročitano 1661 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milossssgti85

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Temperatura mk2 gti 8v
« poslato: Avgust 26, 2012, 03:05:45 pre podne »
Interesuje me koja je radna temperatura mk2 gti 8v pali mi ventilator kad dodje skala malo ispod pola taman pocinje da prekrije sijalicu sve normalno upali ventilator, e sad stavio sam u posudu imam od sporeta  termometar al meri tacno u stepen temp ima sondu i pokazalo je oko 95 97 stepeni,inace sad kad su vrucine ako ga vozim oko 110 sve je ok drzi je ispod pola tako i u gradu ne mrda vise e kad pocinjem da ga topim 150 160 podigne je na pola a po moje to onda predje i 100 stepeni pa ne znam dali je to uredu ili je neki problem nastao ako me neko razume cisto me interesuje dali je to ok inace je auto na GAS.Hvala :)
« Poslednja izmena: Avgust 26, 2012, 03:08:02 pre podne od strane milossssgti85 »

Van mreže malisan

• VW Početnik
  • Auto: Passat B3
Odg: Temperatura mk2 gti 8v
« Odgovor #1 poslato: Avgust 26, 2012, 01:17:35 posle podne »
meni na passatu dodje do 110stepeni kad ga vozim 120 1.8 82kw

Van mreže milosavljevic

• VW Početnik
  • TNG Passat b3 1.8
  • Auto: passat b3 1.8
« Odgovor #2 poslato: Septembar 11, 2012, 03:32:58 posle podne »
passatu kolka ti je normalna teperatura i kada ti pali taj ventilator.......jel pali u toku voznje

Van mreže miljenko1

• VW Početnik
  • opusteno...
  • Auto: polo 6n2 sdi,GOLF2 GTI 8V
« Odgovor #3 poslato: Septembar 24, 2012, 10:57:23 posle podne »
Ja imam istog golfa i temp. mi nikada ne prelazi 88 stepeni u gradu i 80 na otvorenom,jer sto ga brze vozis ventilator i nije potreban jer se onda prirodno hladi tecnost u hladnjaku.Mislim da tebe zeza termostat,lepo ga skini i stavi u posudu sa vodom koju polako zagrevas i prati na kojoj temperaturi i koliko otvara(iskoristi taj tvoj termometar da meris temperaturu vode).Ako je termostat o.k ne bi trebao da se greje pri vecim brzinama i da mu skroz skines ventilator(100%).pozz

Van mreže Surla85

• Sr. Member
  • Auto: Pasat 5.5,Golf 4
« Odgovor #4 poslato: Septembar 24, 2012, 11:10:56 posle podne »
da ti je termostac crko da je ostao otvoren ne bi se grejao auto,pri vecim brzinama tek nebi mogao da se ugreje,da je ostao zalepljen termostat onda bi voda u motoru prokuvala a hladnjak bi bio hladan. lepo ti proveri davace temp buksne i dzekove da nisu oksidirali,a ako je to u redu onda je termo davac (sto daje signal kad da pali ventilator) na hladnjaku

Van mreže milossssgti85

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Septembar 26, 2012, 09:36:08 posle podne »
ma on pali ventilator lepo i prvu i drugu brzinu i kad ga upalim vozim mali po gradu i pipnem crevo sto ide iz termostata prema hladnjaku je hladno znaci da termostat drzi :) sad kako je hladnije vreme ne podize je nikad do pola ma koliko ga masirao a kad je hladni ujuturu predjem 20 km odme do posla i on u belo drzi tepm ko da je termostat otvoren :) malo me to buni