jeste ,to je taj auto i ne razumem to,dusu mu vadio???isturira ga 1 km voznje i dusu mu vadio,znam da mu je menjao ukje svakih 2000km

,otovris poklopac motora ,unutra je cisto,ko da je tek motor iz fabirke izasao,auto nema trunke korozije,uostalom,lik iz pazara mi se odmah ponudio da mi proda motor za rezervu ,sa svajcarca ,pravih 150000km,za 1oo evra

,pa iskreno motor se da lalo i zamenit,mada koliko vidim ovaj ima jos punoooo zivota u sebi

... i na kraju verka mi je bila zelja oduvek,nisam bolju,sredjeniju video od ove,a trazio sam je dugo,sve neke lopate,u ovoj kozna sedista su nova,nebo cisto kao suza,trunke prasine nema u njega,to sve govori o o odrzavanju,ima sitnica oko trapova al taj motor lomi trapove,tezak je ,jak pa me to ne cudi,najbitnije,ja sam zadovoljan,a o tome kako ide govori u prilog ovaj klip,nema dalje,i ako ocekujemo da verku nadjemo u oglase gde je prodaje baba od 60 leta,tesko,dusa im je cupana svima...a i ako fali nesto da se sredit,za mog bivseg bmw-a jedan amortizer je 150 evra,za verku sva 4 za te pare
doduse evo jedne
Oudere dame rijdt volkswagen golf VR6