Evo sam sotavio auto da mi se to iskljuci isto ce da me kosta 30 eura. ALi jbg Podgorica je 100 puta manaj od BG ima nekoliko majstora. Bio prvo do jednih lopova, mada ynam da su vrhunski ali kod njih je to iskljucenje kostalo ravno 100e

Kaze ima 4 sata posla, skidaju se brisaci ovo ono dok se dodje do compa trla vrla, onda odoh do jednog gradskog poznatog jos iz vremena kad je dekodiranja kasotofona bila jedina elektronika na koima

On mi je trazio 35e ali je neka njegova operacija trebala da traje 5 minuta, ostalo bi mi da mi svijetle lampice od kod kljuca (zuto auto sa kljucem ispod) i na brodu IMMOBILIYATIVE AKTIVE bla bla a to mi se malo ne svidja i na kraju nadjoh jednog koji treba navodno za 30E da mi to iskljuci da mi ne ostanu nikakve lampice, da mi se to ne ponavlja u glavnom, prema prici, da je to TO!!!
Cekam poziv da odem po auto, evo je tamo vec nekoliko sati, i on navodno treba da skida brisace itd mada ako radi posao kao sto ga radi ovaj prvi, cudno mi malo takva razlika u cijeni (ravno 70 posto jeftiniji?!??) Cuo sam da je radio kod jednog Sarovica (isto poznati elektronicar u PG, on mi je preko tel. trazio 50 to zaboravih, za PREkodiranje nekakvo pojma nemam) i sada navodno sam radi, mozda coek pametan radi dobro a jeftino ko zna?!? Vidjeh tamo crveni cabrio ferrari, neki najnoviji volovo, Mercedes dok je moj jadni golf bio najgori pa se nadam da sam ga ostaivo u dobrim rukama

)
Eto toliko, da javim sto sam odradio, mozda nekom bude valjalo iskustvo. Da napomenem i da sam se vec mislio dal radim uopste dobru stvar sa ovim islkucenjem, jer se meni ovo desava svaka 3,4 dana, kad odoh na pumpu prije majstora da uspem malo goriva, da upalim auto..nece, drugi put...nece, treci put... nece.., izvadih kljuc obrnh, gurnuh, jeva upali... Kao da me neko samarao radi 30e da se ne igram, jos idem u Sloeniju u nedjelju sa djetetom. Ne daj bozi kroz CRO ili SLO to da mi se desi!! Prvo SLEPA pa onda SERVIS.. Tamo bi me to kostalo i 200e ukupno!!!
Poydrav, javljam sto sam dobio!