Autor Tema: Poruka IMOBILIZ... na bordu  (Pročitano 12751 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže markomiha

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: Poruka IMOBILIZ... na bordu
« Odgovor #20 poslato: Jul 18, 2012, 06:22:46 posle podne »
Pa ne znam sto bih bacao pare na nesto sto mi nije potrebno, ako je do prvog kljuca i ako rijesim to sa ovim rezevrnim?!??

Van mreže Modus

• Black shadow
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • TDI Tako Dobar Izbor
    • VW-Club
  • Auto: Volkswagen Touran
« Odgovor #21 poslato: Jul 18, 2012, 06:39:35 posle podne »
Probaj da prođeš što jeftinije da , sam nećeš rešiti ništa sem dobrog majstora , a majstor i košta , jer kad IMMO počne da zeza onda si u problemu da guše,sem bez dobrog majstora, prođi malo kroz forum još jednom , mnogo se je pričalo na temu IMMO , možda nešto korisno i nađeš.
« Poslednja izmena: Jul 18, 2012, 06:42:24 posle podne od strane Modus »

Van mreže markomiha

• VW Početnik
« Odgovor #22 poslato: Jul 18, 2012, 07:39:01 posle podne »
Evo upravo  mi se sada desilo i sa drugim kljucem da se ugasi auto i upali IMMO :((
Ne znam sto da radim, kolko kosta to da se reprogramira a koliko da se totalno makne to govno???
« Poslednja izmena: Jul 19, 2012, 12:11:32 pre podne od strane markomiha »

Van mreže btomic

• Jr. Member
  • *
  • Auto: VW Bora 1.9 TDI
« Odgovor #23 poslato: Jul 19, 2012, 11:18:56 pre podne »
Već sam napisao da je mene koštalo 30 evra da se isključi imobilizator a ako menjaš tablu polovna je bila 70 evra plus programiranje ključeva još 30 evra. Ništa ti ne znači reprogramiranje ključeva na staroj jer nije do njih već do table. Naravno, to sve ovde u BG...

Van mreže markomiha

• VW Početnik
« Odgovor #24 poslato: Jul 19, 2012, 03:29:42 posle podne »
Evo sam sotavio auto da mi se to iskljuci isto ce da me kosta 30 eura. ALi jbg Podgorica je 100 puta manaj od BG ima nekoliko majstora. Bio prvo do jednih lopova, mada ynam da su vrhunski ali kod njih je to iskljucenje kostalo ravno 100e :)   Kaze ima 4 sata posla, skidaju se brisaci ovo ono dok se dodje do compa trla vrla, onda odoh do jednog gradskog poznatog jos iz vremena kad je dekodiranja kasotofona bila jedina elektronika na koima :) On mi je trazio 35e ali je neka njegova operacija trebala da traje 5 minuta, ostalo bi mi da mi svijetle lampice od kod kljuca (zuto auto sa kljucem ispod) i na brodu IMMOBILIYATIVE AKTIVE bla bla a to mi se malo ne svidja i na kraju nadjoh jednog koji treba navodno za 30E da mi to iskljuci da mi ne ostanu nikakve lampice, da mi se to ne ponavlja u glavnom, prema prici, da je to TO!!!
Cekam poziv da odem po auto, evo je tamo vec nekoliko sati, i on navodno treba da skida brisace itd mada ako radi posao kao sto ga radi ovaj prvi, cudno mi malo takva razlika u cijeni (ravno 70 posto jeftiniji?!??) Cuo sam da je radio kod jednog Sarovica (isto poznati elektronicar u PG, on mi je preko tel. trazio 50 to zaboravih, za PREkodiranje nekakvo pojma nemam) i sada navodno sam radi, mozda coek pametan radi dobro a jeftino ko zna?!? Vidjeh tamo crveni cabrio ferrari, neki najnoviji volovo, Mercedes dok je moj jadni golf bio najgori pa se nadam da sam ga ostaivo u dobrim rukama :))

Eto toliko, da javim sto sam odradio, mozda nekom bude valjalo iskustvo. Da napomenem i da sam se vec mislio dal radim uopste dobru stvar sa ovim islkucenjem, jer se meni ovo desava svaka 3,4 dana, kad odoh na pumpu prije majstora da uspem malo goriva, da upalim auto..nece, drugi put...nece, treci put... nece.., izvadih kljuc obrnh, gurnuh, jeva upali... Kao da me neko samarao radi 30e da se ne igram, jos idem u Sloeniju u nedjelju sa djetetom. Ne daj bozi kroz CRO ili SLO to da mi se desi!! Prvo SLEPA pa onda SERVIS.. Tamo bi me to kostalo i 200e ukupno!!!

Poydrav, javljam sto sam dobio! :)
« Poslednja izmena: Jul 19, 2012, 03:31:56 posle podne od strane markomiha »

Van mreže markomiha

• VW Početnik
« Odgovor #25 poslato: Jul 19, 2012, 06:51:27 posle podne »
Situacija rijesena.
Rezultat: IMMO Off. Nema vise lampice, nema vise IMMOBILIZZATIORE ACTIVE na bordu, nema vise "necu da upalim"
Trosak: 30 eura

Pozdrav