Raduckalo se po nesto. Kupovala se tabla cela, mekana. Konacno da skinem plasticnu tablu koja sa svim na sebi krcka pri letnjim temperaturama i te stvari. Ko je vozi razume me.
Jedva nadjih reducir za volan sa krupnog nuta sitnije cevi na sitniji nut sire cevi. Ko me razume zna o cemu govorim.
I danas sam se ponovio neki sitnicama, le diode od sponzora i filterom benzina od shive.
Da postavim po koju sliku, sve radjeno by me, hand made, alone.
Provalio sam da je na onim klapnama potrebno menjanje materijala pa sam i to odradio, VRLO je moguce da kada se ljudi zale na lose grejanje, nije problem u kazancetu vec u ovim klapnama i njihovom usmeravanju vazduha. Ko nezna, postoje dve klapne. Jedna je za usmeravanje vazduha gore , dole i tako to. Druga bitnija koja se nalazi iza nje je ona koja odvaja hladno - toplo. Ako je ona pocepana duvace vam uvek hladovinu. Eto toliko da pripomognem nekom ko ima problem sa toplim vazduhom.
Ovo je prva klapna iza nje je druga.
Kasnije sam sve brisao, obnavljao sundjere koji sluze kao dihtung i na gornjem delu gde duva prema staklu i na donjem gde duva prema vozacu i nogama.

Trenerice su cepane , radne su.