Autor Tema: GOLF 2 GTI 16V  (Pročitano 8394 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Alexa

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • OEM+
  • Auto: Passat B5 TDI , Jetta Mk2 TDI
Odg: GOLF 2 GTI 16V
« Odgovor #40 poslato: Jun 03, 2012, 12:20:39 posle podne »
Ma ubijen auto sa svih strana menjana mu i krila komplet,  ajd za Edition One mi i nije toliko zao ...  :huh:
Ali ljudi videli ste MK1 na oglasima Rabbit Amerikanac u Novoj Varosi za nekih 800e, e ja lepo okrenem coveka pitam sve kao i uvek detaljno, na pitanje dal je radjen, farban,limarija, ? Covek odgovara auto u prvoj boji nikad radjen, od prvog vlasnika, samo na jednoj sajtni ima malu rupicu, ja sav srecan, pitam za enterijer , kaze ima kozu ocuvan kao nov, ja kazem krecem ujutru u 6h da ne prodaje....
I tako Mixa90, jos jedan drugar i ja zapucamo na put od 500 i nesto km , dodjemo tamo kad auto farban, pun gita , nema kozna sedista, zadnja vrata raspadnuta, slomljene stopaljke, a patos kao Kremenko nema, sve same rupcage , kako gurnem prst tako mi udje u auto... auto ne vredi ni 300e   batine
i ja sta cu da malo je falilo da mu polupam i to malo sto je ostalo od auta, vratim se kuci puknem i  100e na put  badmood
Tdi

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #41 poslato: Jun 05, 2012, 03:06:21 pre podne »
Ko te terao da prodajes narandzastog bleh biggrin

Van mreže Alexa

• Hero Member
  • OEM+
« Odgovor #42 poslato: Jun 05, 2012, 11:08:29 pre podne »
Ma nije meni zao narandzastog jer nisam nesto mnogo ni radio na njemu , a i dao sam drugaru koji ce ga srediti kako treba, ne bih ga prodao bilo kome u svakom slucaju  ;)
Ma ne zurim nigde ako nesto izleti ako ne vozim jettu i bas me briga big_boss
Tdi

Van mreže aca73

• Jr. Member
  • *
  • Auto: golf typ 155 wob edition
« Odgovor #43 poslato: Jun 05, 2012, 11:29:16 pre podne »
Ma ubijen auto sa svih strana menjana mu i krila komplet,  ajd za Edition One mi i nije toliko zao ...  :huh:
Ali ljudi videli ste MK1 na oglasima Rabbit Amerikanac u Novoj Varosi za nekih 800e, e ja lepo okrenem coveka pitam sve kao i uvek detaljno, na pitanje dal je radjen, farban,limarija, ? Covek odgovara auto u prvoj boji nikad radjen, od prvog vlasnika, samo na jednoj sajtni ima malu rupicu, ja sav srecan, pitam za enterijer , kaze ima kozu ocuvan kao nov, ja kazem krecem ujutru u 6h da ne prodaje....
I tako Mixa90, jos jedan drugar i ja zapucamo na put od 500 i nesto km , dodjemo tamo kad auto farban, pun gita , nema kozna sedista, zadnja vrata raspadnuta, slomljene stopaljke, a patos kao Kremenko nema, sve same rupcage , kako gurnem prst tako mi udje u auto... auto ne vredi ni 300e   batine
i ja sta cu da malo je falilo da mu polupam i to malo sto je ostalo od auta, vratim se kuci puknem i  100e na put  badmood
opet si trebao da pitas,taj golf je dugo bio nadomak cacka i par puta sam ga zagledao...jbg sledeci put stavi link oglasa-sigurno ima neko ko zna sta o tom autu koji se prodaje, postedeces sebe troskova i maltretiranja po srpskim drumovima.

Van mreže Alexa

• Hero Member
  • OEM+
« Odgovor #44 poslato: Jun 05, 2012, 11:31:28 pre podne »
Sad znam za ubuduce  boodala
Upravu si vlasnik auta je negde iz okoline Cacka  ;)
Tdi

Van mreže aca73

• Jr. Member
  • *
  • Auto: golf typ 155 wob edition
« Odgovor #45 poslato: Jun 05, 2012, 11:33:57 pre podne »
 ;)

Van mreže SKYLINE

• Sr. Member
  • Auto: Corrado G60
« Odgovor #46 poslato: Jun 06, 2012, 01:12:17 posle podne »
Ljudi ne zanosite se bez veze, pa ko još vozi auto u prvoj boji a ne auto star 20 i kusur godina. Pa mnogi automobili stari godinu dve su već lupani a ne stariji. Nema veze da li je bio lupan, bitno je da je dobro odrađen.

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #47 poslato: Jun 06, 2012, 02:54:24 posle podne »
Sve što valja od automobila i što je ispod cene nikad ne stigne do oglasa na interneru. Išao sam jednom u Niš iz Vršca, 600km tamo i nazad bezveze bila neka raspadnuta dvojka wolfsburg edition...

Posle par godina sa komšiojom u Leskovac po neki Mk4, opet bezveze slagao nas čovek preko telefona motor produvao menjana hauba i farovi vraćena kilometraža.

Tražite automobile u gradu gde živite i gotovo

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #48 poslato: Jun 06, 2012, 07:02:42 posle podne »
...+1 za Desmov komentar,podrzavam u potpunosti.Ili ako imate nekoga pouzdanog blizu potencijalnog prodavca,ali pouzdanog,a ne da dodje neki rodjak-kum-prijatelj koji se razume u aute ko Marica u kriv k***c.Zato podrzavam i neke ranije predloge,ukoliko trazite u nekom drugom gradu auto,obavezno pitajte ako ima neko od forumasa tamo,meni prvom ne bi bilo tesko da odem da pogledam auto za nekog od kolega odavde...
Citat: gedora  Jun 18, 2012, 11:24:49 posle podne

evo i pekar gleda onaj snimak ni njemu nista nije jasno sto posto

Van mreže SKYLINE

• Sr. Member
« Odgovor #49 poslato: Jun 06, 2012, 07:58:46 posle podne »
Sve je to mačka u džaku. Mnogi mehaničari ne mogu da provale, da vide da li valja auto ili ne a ne mi koji nismo mehaničari. Motor dok ne otvoriš ne znaš kakav je, možeš samo da naslutiš. Kupovina auta je 30% znanje a 70% čista sreća. U svaki polovan auto moraš uložiti, najmanje za početak 500 evra, dok uradiš servis i ostalo. Džaba ti i rođaci, prijatelji, babe i dede kada ni oni ne znaju kakav je auto a drugo je kada oni gledaju a drugo je kada ti kao kupac gledaš auto. Najbolje je kupiti krša i za 1.500-2.000 evra ga uraditi kako treba tj. po tvom ukusu i uživati u vožnji. Po meni je čista glupost prevaliti preko 150 km da bi video auto a pogotovo sada gde je gorivo jako skupo pa čak i da je od zlata, ko mi garantuje da je to određeno auto dobro.

Van mreže Limited

• Master Member
  • Auto: IMT 539
« Odgovor #50 poslato: Jun 06, 2012, 08:19:35 posle podne »
@SKYLINE +1

Evo jedan primer jedan moj prijetelj kupi mercedes 190 povede kod svh mehanicara sto je znao svi ga probaju stavljaju na kanal i preporucemu da ga uzme i tako ti ga on kupi prodje sa njim nekih 500km i zadovoljan kaku mu ide odluci da zameni ulje kupi najbolje i najskuplje ulje sto ima promeni kad nece mercedes da upali na gurku ga upalismo nece da ide dimi radi ko pokvaren traktor odvede ga kod majstora kad je majstor otvorio motor unutra ko da je prezivio rat majstor se krstio kako je mogo da tako dobro ide sa ovakvim motorom momak popizdi i proda ga ciganima na kilo i tako pao u munusu 2000e   

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #51 poslato: Jun 07, 2012, 12:18:15 pre podne »
...E pa jbg brate,ti onda kupi 10 godina star auto,pa ga nakaci na komp i tako proveri.Ovde pricamo o mk2,i sigurno cu ga ja bolje oceniti koji imam jednog i ponesto se razumem oko njega,znam sta su mu slabe tacke i sl. A meni ta prica o ulaganju 2000e+ ne pije vodu,velike su to pare rodjace za nase uslove,ja da imam 3 soma eura,znao bih kako bih.A inace se slazem sa procentima ;)...

Van mreže ICE NP

• VW Početnik
  • Auto: Pasat b4
« Odgovor #52 poslato: Jun 07, 2012, 12:31:34 pre podne »
Ljudi se krpe sad na ovo vreme da kupe auto do 500 e.Samo da ne idu peske.Za 3.000e ima da biras auto.Skoro mi je kupio komsija ford mondeo 2004 god ekstra auto dizel 2850e na ime plus registracija.

Van mreže Pile

• Majstor Kvarisa
  • Master Member
  • Auto: Bmw 2jz, Skyline R33 GTR
« Odgovor #53 poslato: Jun 07, 2012, 08:50:13 pre podne »
Od kad je Ford auto? To je smece brate.
Tako je Uzice,gde 2 somica u stari auto,jedino ako je nesto retko i ima veliku cenu kad je sredjen ili za neke trke sto bi ti donele pare a toga slabo kod nas.

Van mreže Limited

• Master Member
  • Auto: IMT 539
« Odgovor #54 poslato: Jun 07, 2012, 09:53:54 pre podne »
Druze on je plati auto 2200 eura a posle ga prodo ciganima za 200e i tako pao u -2000e

Van mreže BorkoUE

• Old.Jr Member
  • **
« Odgovor #55 poslato: Jun 07, 2012, 10:17:06 pre podne »
...Ne,ne Limited,nisi me shvatio,Skyline sam rekao za ulaganje od 2 soma,a to sto se desilo tvom prijatelju sam i ja sreo par puta,istina,bila u kaliranja do soma eura,ali desava se,to potvrdjujem ;) A Pile je u pravu,da je to neka limitirana serija,neki rallye,ili tako nesto pa oke,nego da ulazes ti za svaki auto te pare,ne ide to rodjaci,bar ne kod nas.Da je druga situacija,kao npr u Norveskoj gde sam bio prosle godine,ja bih drzao jedan mk2 i dao i 5 soma eura za njegovo sredjivanje ako treba,i koristio ga kao vikend auto...

Van mreže SKYLINE

• Sr. Member
« Odgovor #56 poslato: Jun 07, 2012, 04:34:50 posle podne »
@BorkoUE, pa kada kupiš neki auto jeftiniji, bolje mi je odmah da mu sredim motor, tipa za Golf 2 GTI max 700 evrića i plus da ga ofarbaš 500-600 evra i miran si i još neke sitnice. Nađi mi neki polovan auto u koji nećeš uložiti ni dinar ali bukvalno ni dinar pa ja ću ti mog Corrada pokloniti. U svaki polovan auto moraš uložiti ako hoćeš da ti je ispravan, drugo je ako hoćeš da se samo kotrlja pa naravno da onda ne treba, voziš ga dok se ne raspadne a pogotovo u sportska vozila treba uložiti tipa Golf GTI gde mu je duša izvađena, tako da je bolje uzeti jeftiniji auto i sam ga srediti, barem znaš u šta si uložio. Ovde je bilo reč kako su ljudi gledali neki auto da je jeftin a mislili su da je dobar pa su se zeznuli. Ovde nažalost nema da je dobro a jeftino. Nerviraju me tipa oglasi za sportska i druga vozila, tipa, prodajem auto taj i taj, ta i ta cena, urađena generalna pre 2.000-3.000 km, pa to je totalna glupost gde samo retardi u takvu priču mogu da poveruju. Pa ko još radi generalnu na autu pa hoće da ga proda za par dana. Mislim nema logike.