ko da ti se zali i sta oni znaju sta znaci stabilan auto? na forumu je vazno da je auto spusten i da ima sto vece felne. ti da vidis kako ljudi spustaju auta i na cemu se voze krstio bio se. na felnama sa velikim obimom nedaj boze da dodjes u situaciju da na 90-100 moras naglo promijeniti pravac kretanja- auto ti se zanosi i okrece na putu prije nego sto trepnes. nabroj mi 5 ljudi sa foruma koji znaju sta je stabilan auto i sta znaci stabilnost na kocenju ili na promjeni pravca u lijevo ili desno.
ja sam se ovde davno prestao prepirati i ubjedjivati s ljudima sta je dobro a sta nije.
a garantujem ti zivotom da nigdje neces naci vise pametnih ljudi kao ovde. svi znaju sve.
i elektroniku i limariju i mehaniku i cip tuning i trapove i turbine da ne nabrajam vise..
@dzoni ako ste ti i dario stavili 17 jel to treba da znaci da ih svi trebaju staviti ili da ste vi pametni a ja budala?
probaj kako ti auto ubrzava na 15 a kako na 17? nema razlike jelde?
probaj na 130 na pravcu sad da predjes naglo iz trake u traku na auto putu pa se uhvati za usi nemoj za volan, vidices sta se desava