Jurim za Lupa vec neko vreme tepih patosnice. Patosnice zelim licno da vidim pre nego sto ih kupim.
U Golfu imam Autostyle patosnice. Nisu lose, a i nisu nista specijalno. Glatke su sa donje strane tako da pozadi gde nemaju drukeri oce da klizaju. Ja sam tu lepio cicak traku sa donje strane da ne beze. Stavljaju diskretni plavi VW znak na vozacevu stranu. Autostyle ne radi patosnice za Lupa

Bio sam u Velmarku, imaju razne patosnice, imaju ojacanje u vidu dodatne fleke gde dodje peta vozaca. Solidno izgledaju. Drukere prave na licu mesta :S
Zamolio sam Gumatic da donesu na bubanj patosnice za Lupa, bio sam danas, lepo opsivene ojacane po celoj duzini gde peta vozaca, sa donje strane hrapavo gumirane, hrvatske proizvodnje. Na zalost rupe se ne pogadjaju sa mojim siljcima

i smorio sam se kao kamen. Naravno nemaju druge za Lupa sve su im takve. Druga stvar fabrika pakuje te patosnice nekim metalnim nitnama tako da se sve patosnice drze tako sto su probusene.

Kad bi nasao negde da se prave da mogu da biram boju konca i boju ivice .... ehhh