Autor Tema: Pokusaj kradje !!!  (Pročitano 8608 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
Odg: Pokusaj kradje !!!
« Odgovor #40 poslato: Maj 09, 2012, 09:46:28 posle podne »
Jbg nije 10 min... vec minut..., al na moru ne visis na prozoru nego imash pametnija posla :D plus, ko josh dize krajslera :D
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #41 poslato: Maj 09, 2012, 10:28:29 posle podne »
ma sve se krade... najkradeniji auto je jos uvek renault megan sa karticom... ukrade se kao da je njihov... baza komunicira sa karticom,lopov uhvati taj signal sa mobilnim telefonom... kod koji je mobilni telefon ocitao se salje  putem interneta u fabriku ili gde vec, oni vracaju kod kartice,u blanko karticu programira kod i auto odveze kao da je njegov... procedura nije 100% tacna ali je ta fora... onog momenta kad on sa tom karticom upali auto,vlasnikova kartica vise nema nikakvu funkciju... za sada je kasko najsigurnija zastita...  treba imati zeder,tajni prekidac,alarm,promena dzeka za dijagnostiku itd,ali i dalje nije zasticen od šlepanja... sto vise otezas lopovu,to ce mu trebati vise vremena,sve preko 20 minuta zastite mu je rizik i tesko da ce da se odluci da ukrade,ako auto nije narucen... ako je narucen od nekog idiota onda ga nista ne moze spreciti... ukrasce ga kad tad... tako da ovaj decko sa Golfom 4 bi trebalo da razmisli o kasku,bar za ovu godinu...

Van mreže Djole GL

• Full Member
  • Auto: VW Golf 3
« Odgovor #42 poslato: Maj 10, 2012, 01:07:13 pre podne »
Nebi trebalo taj je jednom probao i vise nece dolazit,jbg treba imat m**a doc mu opet ispred zgrade jer sad nema spavanja
It is not just tuning - It's a LifeStyle

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #43 poslato: Maj 10, 2012, 01:11:34 pre podne »
ma sve se krade... najkradeniji auto je jos uvek renault megan sa karticom... ukrade se kao da je njihov... baza komunicira sa karticom,lopov uhvati taj signal sa mobilnim telefonom... kod koji je mobilni telefon ocitao se salje  putem interneta u fabriku ili gde vec, oni vracaju kod kartice,u blanko karticu programira kod i auto odveze kao da je njegov... procedura nije 100% tacna ali je ta fora... onog momenta kad on sa tom karticom upali auto,vlasnikova kartica vise nema nikakvu funkciju... za sada je kasko najsigurnija zastita...  treba imati zeder,tajni prekidac,alarm,promena dzeka za dijagnostiku itd,ali i dalje nije zasticen od šlepanja... sto vise otezas lopovu,to ce mu trebati vise vremena,sve preko 20 minuta zastite mu je rizik i tesko da ce da se odluci da ukrade,ako auto nije narucen... ako je narucen od nekog idiota onda ga nista ne moze spreciti... ukrasce ga kad tad... tako da ovaj decko sa Golfom 4 bi trebalo da razmisli o kasku,bar za ovu godinu...
sumniv si mi ti nesto  biggrin,znas celu proceduru kodiranja,paljenja itd   lollol
hehe,salim se,ali realno,zeder,prekidac,obd promenjen i alarm za miran san
  champ1

Van mreže Rocky

• Uprava Kluba
  • Master Member
  • Auto: Audi A4 Avant
« Odgovor #44 poslato: Maj 10, 2012, 11:36:22 pre podne »
 lollol dodji kod mene, znam sve o tome, kad ti ukradu sve otkrijes do detalja sta i kako.

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #45 poslato: Maj 10, 2012, 11:48:15 pre podne »
ja znam Rocky-jevu četvorku... bila je najlepsa u gradu... ja sam je održavao 3 godine...

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #46 poslato: Maj 10, 2012, 07:47:00 posle podne »
pa ti si i tipovao, prica se po gradu :)
ako da ovaj decko sa Golfom 4 bi trebalo da razmisli o kasku,bar za ovu godinu...
nema kaska za četvorke, samo par njih daje kasko za VW stariji od 8 god, a uslovi su veoma nepovoljni
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #47 poslato: Maj 10, 2012, 07:51:42 posle podne »
 lollol lollol
  champ1

Van mreže Shomi

• Hero Member
« Odgovor #48 poslato: Maj 10, 2012, 08:57:55 posle podne »
pa ti si i tipovao, prica se po gradu :)
ako da ovaj decko sa Golfom 4 bi trebalo da razmisli o kasku,bar za ovu godinu...
nema kaska za četvorke, samo par njih daje kasko za VW stariji od 8 god, a uslovi su veoma nepovoljni
Fora je shto je g4 u grupi sa tuaregom, audi a8,a6, pasat, kajen... :D e i da, premija osiguranja je 120000din. i naravno uslovljavaju te da im kazes kakve sve tipove zashtite imash na kolima... vishe zashtite "manja" premija :D cak shta vishe, eliminacioni uslov da te uzmu i razmatranje je da li vozilo ima zeder...
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #49 poslato: Maj 10, 2012, 09:55:23 posle podne »
ajde bre ne lupajte,od drugara ćale je direktor u Dunavu,kasko za Rokijevu četvorku je izlazio oko 40.000 din. Meni su za passata tražili 53.000 din prve godine,a svaki sledeći put ako nisam prijavljivao neku štetu 38.000 din. To je bilo prošle godine,ne verujem da je bila šta znatno promenjeno...

Van mreže Peppone

• VW Početnik
  • Auto: VW Passat b5.5 1.9 TDI
« Odgovor #50 poslato: Maj 10, 2012, 11:03:03 posle podne »
Za mog pasata ove godine kasko izaslo nesto oko 22000 dinara. Mada ovo je 4 godina kako je kasko osiguran. Prve godine je bio 70000 ali zbog neprijavljivanja stete i godina starosti sad je ovoliko izaslo.
This time next year, we will be millionaires

Van mreže Shomi

• Hero Member
« Odgovor #51 poslato: Maj 10, 2012, 11:15:28 posle podne »
Znaci mozda neka kombinacija u pitanju... Ja sam pisao o dunavu! inace da, nekada je bilo jeftinije, tj dok je moglo da se ugovori kasko na par godina unapred... tj da se plati unapred za 5-7 godina, e tada je bilo konkretno za g4, oko hiljadu eura. ali je tada i vrednost g4 bila preko 10000...

koga ne mrzi da se cima, nek zahteva ponudu, odgovaraju ljudi....
http://www.takovo-osiguranje.rs/collector/kasko-kalkulator/

a evo vam i primera cena kod dunava, mislim za jebeni sljandero je bre 300+ jura godishnje... a on je poprilicno rizican, morate priznati...
« Poslednja izmena: Maj 10, 2012, 11:22:17 posle podne od strane Shomi »

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #52 poslato: Maj 10, 2012, 11:16:01 posle podne »
moze kasko ako se osigurava godinama, kao sto je bilo kod Rokija. Ako vozilo predje 8 god, a nije nastavljeno osiguranje nece hteti da ga osiguraju ili ce ti odma reci da se ne isplati jer spada u najrizicniju grupu. Ja licno zvao Wiener i Dunav pre 2 godine.
Cak i kad ti osiguraju kasko ucesce vlasnika u steti je 20% (cini mi se), a isplacuje se neka vrednost vozila koja i nije bas realna, naravno na stetu kupca. Zna Roki pricu. A i mom poznaniku deknuli Megana koji je vredeo oko 7000e, a nakon nekog vremena isplatili mu 500.000din
U svakom slucaju mnoo para za relativno jeftin auto. Ima daleko boljih sistema zastite za manje para.

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
« Odgovor #53 poslato: Maj 10, 2012, 11:19:43 posle podne »
Wele,ako hoćes kasko mogu da ti sredim da bude jeftino... a sto se tice Rokija,on nije mogao da uradi ništa zbog našeg lopovluka u državi... to je priča da odlepiš...

Van mreže Shomi

• Hero Member
« Odgovor #54 poslato: Maj 10, 2012, 11:28:26 posle podne »
E a da admini splituju temu pa da nastavimo diskusiju a auto kasko osiguranju... to nemamo na forumu, a ima da se prica podosta....

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #55 poslato: Maj 11, 2012, 10:59:38 pre podne »
Ima prica o kasku na vise mesta :) Usko povezane teme.
Sto se moje bezbednosti tice, ja sam zavrsio, a najveci plus je u tome sto niko ne zeli 1.8T motor lollol

pekar

• Gost
« Odgovor #56 poslato: Maj 11, 2012, 12:47:23 posle podne »
JBG. kad mnogo trosi lollol

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
  • Auto: Scirocco MK2 & Corrado 2.9 VR6
« Odgovor #57 poslato: Maj 11, 2012, 04:44:51 posle podne »
Eto ti sad... sad ce neko da se javi i da kaze "mislis da on ne nosi gvozdje"... i ode teme u ...

Dzabe njemu gvozdje kad ja poludim,ne znas kakav sam...znaci ne daj Boze nekog da zateknem da mi dira kola.....

P.S. Mislis da je nemam gvozdje  lollol?Znas kakve cevke imam za tu namenu uh!!!Meni i caletu je to redovna oprema u kolima,nikad ne znas kad ce da ti zatreba  lollol
« Poslednja izmena: Maj 11, 2012, 04:50:37 posle podne od strane vladairon »
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,
Today's music ain't got the same soul,
I like that old time Rock and Roll!