Razbacujete se nekim ciframa da je to uzas... NEMA POSLA! taj shto je naplacivao 700, sad radi za 500... Krsheva je navuceno shto na placevima shto privatno i sve utegnuto i sredjeno ceka kupca... U stare automobile su ljudi odavno digli ruke i ne ulazu nishta... ako se farba farba se na fleke...
Kvalitetna farba koshta, lepo zapucas u prvu farbaru, dash kod boje iz gepeka i pitash poshta je set... dace ti cene od one jeftine mipe, koja je oko 40eura set, to ppg-ja i majera, koji idu i to 100 jura set... zavisi koji je prosizvodjac, zavisi koja je nijansa.... Ako ti je siv auto, ja bih ti savetovao da ofarbash i krov, minimalno ce te koshtati vishe, ali da se ne lazemo, josh nisam video sivi auto, da je neko ubo boju... zajebana je za ubadanje pa to je uzas....
dakle cena ti zavisi prvo od materijala, od tipa farbe nije isto akrilna i metalik... nije isto mipa i ppg... Onda zavisi koliko ti je auto iscukan, poshto cetvorka teshko da je rdjava... koliko ima da se gituje, i smirgla.... Pa zavisi i od tipa komore koju farbar ima, dal je neka homemade, na kvarcne grejalice ili profi... Pa cena ti dalje zavisi od toga dal auto oterash kod majstora kao shto ga oterash u perionicu, ili ga prvo operesh, sredish, i raskupusash kod kuce... povadish stakla, skinesh tapacire i tako to... Dakle, gledaj da nadjes nekog majstora po preporuci, i obavezno pogledaj neka njegova "remek dela" pre nego shto krene da ti radi auto...
Cena zavisi od mnogo faktora. Moze lakirer da naplati i 300 jura, i da odradi extra posao, nema tu pravila.... Shto se cena tice, neka ti je zemunac reper, koliko sam ukacio covek se bavi farbanjem, tj mislim da je micku sredjivao neshto na kabriju....