Dobra tema samo treba promeniti naslov staviti neki bolji da ljudi izbegavaju takve likove,ja sam ispao volina i preko foruma sam uzeo felne isao 50 km po njih i na kraju me zajebao lik...nije ispao fer uopste..
.Meda je u pitanju ,od 4 felne 3 su bile iskrivljene i farbane sprejom home made bukvalno(na slikama su izgledale ok)pitao sam ga dali su su krive ,rekao mi je ja ih nisam stavljao na moj auto ali bile su na golf 2 i ok je bilo ,izgledale su ok za 80 eura i ja ih uzmem kada sam vec dosao ,Preporuka i bivseg clana Alexisa koji je neki rodjak sa mojim komsijom i on mi je tvrdio da me Meda nebi zajebao reko ok uzimam ,Pre toga sam ga pitao dali odgovoraju za pasata b4 kaze odgovovaraju ,na kraju nisu odgovarale ni za pasata falili neki prstenovi za felne to nisam znao....bukvalno sam vozio par dana na srafovima auto se tresao i na kraju 3 krive felne i to jedna momacki kriva, falili ti prstenovi takodje sto mi nije napomenuo
..ja sam ih posle menjao za neki telefon i sve rekao kako jeste nisam lagao nista otisle su kod kecmana takodje sa foruma ,
Ustvari to su bile njegove felne , pa ih on prodao Medi, a Meda prodao meni, pa ja opet Kecmanu ,a Kecman nekom liku i taj lik prodao takodje clanu foruma Marocne hehehehe felne su se samo prodavale a niko ih nije stavljao na kole osim mene ludaka
I gledam vec mesec dana kako opet prodaje felne na ovom forumu pa reko da ljudi malo obrate paznju ,moguce da je samo mene zajebao ...
Ustvari ovaj forum im sluzi samo da nesto menjaju prodaju itd itd od kada im je pukao onaj njihov forum ovde prodaju sta stignu i to samo i rade...pozz