Autor Tema: Neki filter?  (Pročitano 1114 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže miloshpn

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Neki filter?
« poslato: Februar 13, 2012, 08:49:18 posle podne »
Cujem ja pre jedno 6 meseci krcka nesto dok mi na leru radi pasat b5.5 oteram kod majstora(ovlasceni mercedesov servis), kazu oni nista posebno otisao ti filter koji ima neke veze sa emisijom izduvnih gasova ili tako nesto, zapusili oni njega sa necim i kazu teraj ne moras bezveze da bacas 100 evrica i od tada mi se upalila narandzasta lampica valjda se zove "check engine". E sad zelim da cujem vasa misljenja i zanima me kako se zove taj filter ako ste skontali iz mog objasnjenja i da li je bas toliko nebitan? Auto mi ne gubi snagu inace...
« Poslednja izmena: Februar 13, 2012, 11:36:57 posle podne od strane miloshpn »

Van mreže RUS

• Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
Odg: Neki filter?
« Odgovor #1 poslato: Februar 13, 2012, 10:04:16 posle podne »
A jel prestalo krckanje? Ako jeste teraj i uzivaj..... Kad zalomata i pocne da lupa onda je problem, i teraj strogo u zvanicni mercedosov servis da ti pogledaju i poprave!!!! angry2 batine bonk
Boban-Rus

Van mreže miloshpn

• VW Početnik
Odg: Neki filter?
« Odgovor #2 poslato: Februar 13, 2012, 11:35:13 posle podne »
Prestalo je naravno, zar mislis da bih ja cekao ovoliko dugo da nije?. :) BTW majstor je majstor, radio u mercedesovom ili vw servisu svejedno, meni je mercedesov blizi, ne odrzavam tamo auto ali su mi ljudi korektno izasli u susret i upozorili da ce se lampica upaliti.. Ali mene vise zanima koja je prava svrha tog filtera ili sta je vec to neko ovde mora da zna? :)