Kad sam napravio temu rekao sam da ne ce biti niceg specijalnog, projekta i tako to.. Evo zeleo bih samo da podelim ovaj rad sa ljudima ovde, nikad se ne zna, mozda ce posluziti nekom. Crko mi je menjac na passatu, a i glava treba da se radi pa smo cale i ja odlucili da ubacimo drugi motor i menjac posto vec imamo jednog slupanog passata za delove sa domacim papirima. Prvo smo izvadili motor iz slupanog pa sam ja poceo da skidam motor iz mog passata, bice jos slika, kisa neka padala danas pa nisam slikao sve.. Pomocice nadam se ako se odluci neko za poduhvat. Nista tesko, nista specijalno.. Ako nekom bude bila potrebna neka informacija neka pita ovde ili na pm, tu sam da pomognem..

sto se drugi slike tice, uradjeno jos nesto malo, skinuta creva i otkaceno jos par sitnica, sutra popodne poskidacu i ostale stvari i motor i menjac lete napolje pa ce prekosutra biti ubacivanje i povezivanje drugog motora, koji inace nije paljen 5, 6 godina i bice prava zanimacija upaliti ga.. Ali nije prvi takav, ima se vec iskustva s tim pa cemo da vidimo.. sutra jos koja slicka..