za ova nova kola iz postavljenih oglasa ne znam... ali da sam primetio cudne stvari primetio sam... U razgovoru sa kolegama doshli smo do realnog zakljucka... Za ova nova je ili lizing, pa ko shto rekoste daj da izvuce neki evro jer ostaje bez auta... ili ne lazan iz nekog razloga...
za jeftinija kola imam teoriju koja je manje vishe realna... a to je zelenashenje, ma koliko bilo krivicno delo i ma koliko je kaznjivo, izgleda da postoji u nashoj zemlji josh uvek.... Tipa jefta vozi auto od 2000 eura a zaduzio se kod zelenasha, i dodje mu 1000, ovaj mu uzima auto, stavlja ga na oglase za 1200 prodaje ga, izvlaci pare i stavlja sebi u dzep dodatak za cimanje... Ili su kombinacije nashih malih privrednika, dodjem ti dodjesh mi, pa kompenzacije jebavanja i tako to... Te onaj ko mora da izvlaci pare uzima shta mu se nudi jer nema izbora, ili to ili da ostane i bez toga, a onda su tu dzipovi i limuzine obicno bolesnih kubikaza koje niko nece, i to u bescenje...
Scenario za dobar krimic sa asfalta, ali jbg u prici smo nas par doshli to tog zakljucka kao jedinog moguceg....