Brate ja sam uzeo sad TDI,ASV motor od 110ks 2001 godina,po kompjuteru presao 217k,odlican je. Ne gledaj po tvojoj dvojci,to nije nikakvo merilo,i ja sam vozio 3,1.4. To ti je kao da mesas babe i zabe. Veliki servis izmedju 27 i 30 hiljada,znaci ne original delovi vec npr da uzmes nemacke od INE izadje te 30,mali servis je smesan,zavisno koje ulje sipas.Nisam neki strucnjak da se razumemo. Nadji auto po preporuci,ne zagledaj ove po placevima i oglasima po netu zato sto je svaki bio grob i kanta koji je nalickan. Koliko mi je poznato,svaki je cvakan i udaren,ogreban i slicno.Sto se tice zemlje uvoza,trazi staru,dobru Svicu ili Nemacku.Moj je Italijan (sada ce neki da me napljuju garant

) ali sam ga uzeo po preporuci,znaci troja vrata,teget,felne,alarm,kilometrazu sam pomenuo.Znam da je bio naslonjen na znak kada je vracan u rikverc i odradjen je zadnji branik i malo zadnja vrata,prenje levo krilo menjano u It.Ostalo sve fabricki,air begovi nisu ispaljivani,fabricki upaljaci na njima... Izasao me 3650,plus registracija 26500,varta od 74a 9800,i sad je na redu veliki servis.