pa vi i dalje raspravjate o ceni ,

, napisite slobodno o da sam ja rekao da vredi od 500-700e i da sam ja mozda pokrenuo i ovo prepucavanje oko cene, sta prozivate okolo naokolo , pa necu da se ljutim zbog te gluposti , postujem ja i druga misljenja i starijih i mladjih ... nisam ja rekao da ne vredi vise od 500e , mozda taj auto vredi 1500-2000-3000e ja to neznam , neznam ni ko ga prodaje , neznam nista , ali po slikama koje je covek objavio u temi , i sa opisom koji je dao ja sam rekao da ja licno ne bi dao vise od 700e jer koliko vidim , a nisam bas neki poznavalac ako ce mo iskreno , tu mnogo stvari fali da bi zaista neko mogao da kaze ''a u imas dobar i redak automobil '' , eto kazete da ovaj vredi 5600e , to je i mnogo i malo para za nekoga ko zaista poznaje i zeli da kupi ovo , ja pozdravljam sve ljude koji bi voleli ovo da imaju i sredjuju , ali i dalje ostajem pri tome da nisam mnogo pogresio oko cene od 700e ...
pitanje je bilo u temi o nasem misljenju , da je svako napisao koliko on misli da vredi i da nas je bilo 30 recimo , onaj koga je zanimalo mogao je da sabere kintu i podeli sa 30 i dobije neko realno misljenje o tom automobilu , umesto da se ovde prepucavama o samo farovima itd.koji kostaju preko 500e , a gde je tu jos motor , pa enterijer itd... pa onda spominjemo neke aute od 10 soma itd... ako neko smatra da sam usrao sto sam napisao 500-700e i da vredjam marku i model evo ja se izvinjavam , recicu da vredi oko 1800-2000e ..., i sta sad , sada ce neko da kaze u ala ovaj lupa mnogo je to , misljenja su uvek podeljena , al ja smatram da su jedino ona realna i ispravna , ja zivim u jerkovicu , kod trznog centra novog , ima golf reli , zagledao sam se par puta i nije ni priblizno ovoj slici sa posta ... mislim da imam i sliku negde u kompu ako nadjem okacicu mozda neko prepozna ciji je auto ...
nekome golf vredi mk1 500e nekome mk2 1000e , neko je nesto slicno napisao , nekome reli 500 , nekome 5000e , sve je stvar ukusa i onoga nasta naletis , ja bi najvise voleo da svi mi sa foruma koji smo makar jednom u zivotu nesto napravili sada imamo po makar 10.000e pa da sredimo auto kako zelimo , al jbg.gde zivimo i kako i dobri smo sa autima od 300-3000e ...