Ajde Nenade predstavi nam svoj auto, svoje delove. Dosta je pisanja po forumu o motorima remusima i ostalom
Da vidimo snimke tvog kako ide na vakuumski plin u cuvenom RP motoru
U ostalom dolazilo je 4-5 ljudi sa foruma kod mene, ne znam da li se iko javio tebi
Necu da se svadjam niti imam sta pritiv. Za neke stvari nisi ni malo upravu
Ajde mali ne sernjaj vise...Doteraj ti tvog golfa da se probamo,da vidis kako ide Rp...I ne mlati vise o cipovanju bez valjaka i raznim drkalicama i kuresanjima,na penis si mi odavno se popo!!! Kad ti treba nesto tipa,Maglenke,pa neko da te odveze po prvi digifiz koji si skino...i to tu sam ti valjo..a cim mislis da ti se digo i da si mi neki vajni majstorcic ti drkas sa strane po forumu i internetu...Ma znas napusis se ti meni i u stvari sta ja tu sa tobom obicnim siljokuranom da se nadjebavam ovde...Dodji doteraj sta god osim bajsa sa tomom cu na crtu uvek!!!Aj sad samo guraj..ziv ti meni bio,a o svemu cemo kad se vidimo,ne volim ja ko je kakve rasprave po tastaturi,ja sam covek od prakse.I jos moj auto ide i postoji,a tvoj gde je????- na ormanu u foliji!!!

AJ u zdravlje,obrisi sline pa se javi,da popijemo pivce i kazi u oci sta imas a ne ko vagina po forumima....