Druze pisi ovde sta hoces,upravo je da svaki vlasnik svog psa nauci ono sto zeli ,ne kaze se dzaba kakav gazda takav pas i to je u neku ruku i tacno.Druga stvar za rodovnike ako tvoj pas ima rodovnik ne znavi i da je cist,jedino ako znas 3-4 kolena unazad pa da to mozes i da dokazes.Sto se tice izlozba kupirane usi se jos tolerisu kod dobermana(za staforda ne znam) ali je zabranjeno.Pa opasnije ili agresivnine mislim na izgled nekima je to lepo,doduse kod dobermana ako se usi ne isecu izgleda kao balkanac.A za nemackog ovcara mi nemoj pricati molim te,to da on ujeda gazdu i to,cista nebuloza,ja ga vwc imam 3.5god a imao zenku pre 10god,drugar ima 3 zenke i planira da registruje odgajivacnicu,znam barem 20 ljudi koji imaju samo reci hvale za njega,a ti si doso da solis pamet nekome,otac mog kera je umro na koleno gazde,pustio ga napolje da se istrci i dosao do gazde pala mu glava i umro ali je bio star 12 godina.Uostalom sta pricati sa likom koji ne slusa nista nego samo on sto je zacrtao, to je.