Autor Tema: Wagenfest no.3  (Pročitano 3075 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Garfield

• ~~LOW&SLOW BABY LOW&SLOW~~
  • Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Nije bitno sta radis bitno je sta vozis (VW)
  • Auto: Dacia Logan, Corrado G60
Odg: Wagenfest no.3
« Odgovor #20 poslato: Januar 28, 2012, 03:50:30 posle podne »
 lollol lollol lollol  samo do tad da ja sredim plavusu da mogu da je teram preko pancevackog mosta  lollol jer ovako cu na nekom od cesljeva da ostavim karter i izduvnu granu  boodala a da ne pricam o izuzetno losem startu i velikoj potrosnji sa ovakvim tockovima u minusu  bonk
gori sam ja saban sto ulazim u raspravu sta je slik guma a sta komercijalna, podero sam slikova koliko pola foruma zajedno nije putnickih

Van mreže admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #21 poslato: Januar 28, 2012, 09:19:30 posle podne »
Razmisljali smo o Autokomercu, dobra je lokacija, veliki prostor tu je i karting nije tesko za nalazenje blizu autoputa itd itd... samo bi bilo dobro kad bi uleteo neki veci sponzor npr oni  biggrin al videcemo polako... zahvaljujuci ovim sadasnjim sponzorima shvexoman, djole dmc, ebay, ledservis itd delimicno cemo uspeti da pokrijemo nagrade... i to dosta znaci..  dok recimo novac od clanarina nalepnica i ostalog reklamnog materijala isfinansira bar pehare, DBmerenja i DJ-a  biggrin
Mozda nebi bila losa ni kao opcija hala sportova na NBGD.. zbog loseg vremena nedaj boze da pljusne kisa, mada bi sada u svakom slucaju wagenfest pomerili za toplije mesece  biggrin kraj maja jun tj posle worthersee... videcemo.. jedino ce mi nedostajati to sto nije 2 dana... i sto nece biti onog "racing ne dobro" do Zlatibora  lollol

Van mreže moskwa

• Sr. Member
  • Auto: MK4
« Odgovor #22 poslato: Januar 28, 2012, 09:27:49 posle podne »
kraj maja-juna  boodala  mislim da bi to trebalo malo ranije, tj krajem aprila..prosle god je bio 16.04....
Sto vozis jednom rukom? Prebrzo ulazis u krivine!! Ne pretici kad ovaj ispred tebe vozi 80! Dje zuris, hoce li te spasit' to sto cemo 10 min prije stic'? Previse se opustas i nije to to, neviras me! E sto te nece uhaviti' radar opet pa da mi kukas!" ♥ :) https://www.youtube.com/user/vr6DOTme

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #23 poslato: Januar 28, 2012, 11:49:58 posle podne »
hehe drago mi je da vas vec interesuje Wagenfest 03, nadam se da cemo nastaviti tradiciju, kao sto rece Vlasta verovatno ce biti u Bg-u jer ce tako najlakse biti svima da dodju, kao i za organizaciju.

Mada moracemo da organizujemo nesto i za drugi dan, nedostajace mi juranje uz uspon na Zlatiboru, au koje kidanje je bilo prosle 2 godine. Bugari su bili najjaci kad smo stigli na vrh, "no racing, no racing" hahaha lollol

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #24 poslato: Januar 29, 2012, 03:24:34 pre podne »
Madisone, tebe je smirio onaj Twingo na ulasku u Cacak, kad smo izlazili sa parkinga auto pranja  :) :) 

A put do Zlatibora je bio predobar, ceo put sam se drzao sa Guluazom do gore, ali ipak smo brze pustili da odu ispred nas :)
Bugari - carevi :D
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #25 poslato: Januar 30, 2012, 01:49:38 pre podne »
Ma smorio me twingo, ali me usporila murija kod jezera, znaci prvo su pustili Floyda kome bruji auspuh na nekih 4000 obrtaja i zaustavljaju mene u dizelu bicedobro biggrin
Mada i do Cacka je bilo dobro driving

Van mreže Dejan Prijovic

• Sr. Member
  • Auto: passat b6 2.0 tdi
« Odgovor #26 poslato: Februar 01, 2012, 03:54:00 posle podne »
Bugari su bili najjaci kad smo stigli na vrh, "no racing, no racing" hahaha lollol
hahaha
zao mi sto sam propustio prosle godine
ove necu 100%
a kakva je prica sa sponzorima?
koliko se daje sta se dobija kako to ide?
peta pun gas, i polako.