Ja u poslednje vreme radim sa AKSom. Sto se mene tice zadovoljan sam, posiljke mi stizu od 8.30-9.30h sto mi je bitno. Ovi kuriri sto rade moj reon su normalni i korektni, sad su se nesto menjali pa je treci dosao, ali normalan decko.
Za Beograd sam cuo da dosta ljudi imaju losa iskustva sa AKSom, jbg sta da vam kazem vasi ljudi. xa xa
Sto se tice otkupa, kad god sam slao sa otkupom za BGD pare mi donesu tek posle 7 dana. Evo sad opet cekam pare. Kad saljem u bilo koje drugo mesto posle 3 dana od datuma posiljke, znaci minimalno cekanje. 50din mi uzmu za otkup sto mi donesu pare na prag, sto nije puno po meni. Bio iznos 500din ili 15000din 50din je provizija.
Vidim da nekima odgovara Post Express, a mene npr. zivcira jer ne smeju valjda da zovu sa sluzbenih telefona kad isporucuju paket. I sad ja kad nisam kuci, on ostavi ceduljicu pa posle treba da jurim po posti posle 18h da preuzmem paket. Glupost, a i najskuplji su sa uslugom. Zato sam i prestao da radim sa njima, iako sam imao ugovor. Nekom to odgovara, meni ne, meni je lpse kad me nazove, pita da li sam tu ako jesam dodje, ako nisam navrati kasnije i opet nazove.
Inace radim sa AKSom preko godinu dana, i imao sam jednu izgubljenu posiljku. Sreca vrednost mala, 1200din, rekli su da napisem reklamacioni list. E ja sam tu bio lenj, a plus sam slao nesto privatno caletu a napisao da mi trosak posiljke ide preko racuna, pa nisam hteo da se cimam, i da mi uplacuju tu sumu na racun a i da komplikujem sebi zivot pa sam se oprostio od 1200din. Bio sam tad u jako velikoj guzvi sa poslom pa nisam osetio tih 1200din, jbg znate i sami kad se ima ne gleda se na te sitnije iznose, a nekad je i 100din puno.
City Express mi se isto ne svidja, jer je skup a i kurir bar kod mene je neka hladovina pa cekam posiljku ceo dan. Ne znam da li zovu, jer sam uvek ja zvao kad ce doci. A i svaki put mi stignu gumu prljave od njih kao da su ih kotrljali iz drugog grada. A vozi Dobla, pa sad vi zamislite kad ne moze za 6h da razdeli 30ak posiljki koliko mu stane predpostavljam.