evo malo da odnovim temu , prvo da kazem , da sam pregledao svoju temu od pocetka , i naravno moje razmisljanje od pocetka ,,sredjivanja,, (nista nisam uradio) do sad se dosta promenilo , ipak ovo je stara masina , i bice sredjena u buduce vreme u OEM+ stilu , jer ne zelim da izgubim funkcionalnost , a zelim da dobijem auto koji ce biti prventveno lep i siguran an putu.

evo malo slika od snega , auto sam mehanicki sredio kroz , grejace nisam menjao namerno ove zime posto sam prosle zime stavio nove , a i radio sam generalnu , za sad pali odlicno iako je presao 40k za godinu dana , naravno , ne verujem da cu raditi neki veci projekat jer nisam bas u finansijskoj mogucnosti za to , polako preko zime cu prikupiti neke delove koje zelim da imam , to su GTI kacket , sitnice oko enterijera , stavicu univerzalne podizace prednjih stakala , jer original tesko se nalazi i ako nadjem to je cena neka nenormalna , ove diode cu da povadim i zmigavce , stavicu ili zute sa amerian pozicijama ili crne samo bez pozicije , planiram takodje da do proleca kupim felne r14 za leto , i na leto da sredim limariju sta bude bilo i da ispoliram , takodje treba da postavim plasticne rubove , i to cu raditi tako , sto cu ocisti prvo rubove gde je popustio , premazacu osnovnom , a plasticni rub cu zaliti nekim guscim uljem (tovatan mast ili tako nesto) da ne truli dalje rpeko zime , pa na prolece farbanje , takodje u planu su mi sedista sa kadicama od trojke. verovatno cu presvlaciti enterijer ako andjem amterjal od mk5 GTI (crni karirani materijal sto je isao po sredini sedista) eto to je to ukratko od mene.