Slobodno idi sa SNS-om, kod mene je njihova "no-lag" mapa, kod Oggy-a je njihova mapa na 16vT i cijeli Dubforce community koristi njihove mape. Oggy-ev 16vT vec na 0.8 bara OTKIDA bez ikakvih prekida ili gubitaka snage kroz cijeli 'range' dok na 1 bar iskreno nemam rijeci da opisem sta se desava. Ovdje se prica o 2.0 bloku i 16v glavi sa sirokim usisom, na G60 8V 'A' glavi bi mu pritisak vjerovatno bio 1.5 ali nikada ne bi bio iskoristen.
Ja sam sa Bilalom (SNS) u kontaktu, ako sta zatreba javi, covjek se ovim bavi vise od 15 godina i pored toga sto vrlo dobro zna sta radi, vjerovatno ce vec imati mapu koja manje-vise odgovara tvom setupu. Ostale tuning 'kuce' uglavnom kopiraju SNS-ove mape, bar sto se tice Digifant I. Cijena ne bi trebala biti 150 vec ~120 eura sa dostavom, sa tim da ces Bilalu morati malo vise ispricati o samom setupu pod haubom; dizne, pritisak goriva (idealno 3 bara sa diznama koje mogu "pokriti" pritisak tvog turba), pritisak turba, itd.
Ako ti ja A glava gledaj da nadjes P glavu i usis koji ide uz nju i to jos dodatno prosiri, 1.5 je ocigledno previsok pritisak (sa ili bez MAP senzora, "ganjaj" 1.2 max)